Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Schleich Födelsedagspicknick
Tillfälligt slutsåld
Pris
138 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A242559

EAN: 4055744021084

Schleich Födelsedagspicknick
Sarah har födelsedag idag och bjuder in till en picknick. Hon har redan fått ett stort, färgglatt paket. Setet innehåller 1 människofigur, 3 söta djur och många tillbehör. Schleich®-figurerna är alla detaljtroget modellerade, kärleksfullt målade för pedagogiskt värdefulla lekstunder. Sarah har födelsedag idag och bjuder in till en picknick. Hon har redan fått ett stort, färgglatt paket. De väntar på gästerna, men den lilla kattungen, igelkotten och igelkottungen är redan där. Kanske vill de också smaka på de goda muffinsen? Setet innehåller 1 människofigur, 3 söta djur och många tillbehör.

Detaljer:
  • Temavärld: Farm World
  • Mått: 9 x 5,5 x 13,5 cm (B x D x H)
  • Från 3 år
Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare