Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Schleich Femajas fjärilsföl 70549
Tillfälligt slutsåld

Schleich Femajas fjärilsföl 70549


Pris
74 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A202140

Schleich Femajas fjärilsföl 70549
Alla Schleich-figurer är verklighetstroget modellerade och kärleksfullt handmålade för pedagogiskt värdefulla lekstunder. Det underbara pälsmönstret med alla fjärilarna gör Femajas föl till en unik skönhet. Ingen vet var fjärilsteckningen kommer ifrån. Är det magi? Alla Schleich-figurer är verklighetstroget modellerade och kärleksfullt handmålade för pedagogiskt värdefulla lekstunder. Det underbara pälsmönstret med alla fjärilarna gör Femajas föl till en unik skönhet. Älvan tar hand om sitt spensliga föl med stor hängivenhet.Detaljer:
 • Temavärld: bayala
 • Mått: 8,5 x 16 x 16,5 cm
 • Från 3 år.

 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Schleich

  Mycket att upptäcka både för stora och små

  De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

  Våra bästsäljare

  Toppmärken