SCHLEICH Asiatisk elefanthona 14753

SCHLEICH Asiatisk elefanthona 14753


Pris
98 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A201239

EAN: 4005086147539

SCHLEICH Asiatisk elefanthona 14753
Den asiatiska elefanten är inte lika stor som sin afrikansk släkting. Den har dessutom mindre öron. Den asiatiska elefanten kan tämjas. Den används ofta som arbetsdjur. Den asiatiska elefanten liknar den afrikanska elefanten men har kortare betar och mindre öron. Elefanterna stannar aldrig mer än några dagar på samma plats och har därför olika hemmiljöer, som dock alltid ligger i närheten av snåriga skogar. Asiatiska elefanter lever i familjegrupper, hjordar, på mellan två till tio elefanter. I likhet med den afrikanska elefanten leds dessa grupper av en alfahona som ser till att medlemmarna i hjorden följer gruppens regler. Experter tror att elefanten, tack vare sin stora hjärna, kan känna empati med andra hjordmedlemmar och lagra så mycket information att de t.ex. kan skilja mellan olika individer, ha minnen från en torrperiod eller komma ihåg var det finns gott om föda.

Detaljer:
 • Temavärld: I det vilda
 • Mått: 13 x 5,5 x 8,5 cm
 • Från 3 år.

 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk! Spara dessa anvisningar.

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Schleich

  Mycket att upptäcka både för stora och små

  De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

  Våra bästsäljare

  SCHLEICH Asiatisk elefanthona 14753
  98 kr