Schleich Äventyrsträdkoja
Pris
581 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A242547

EAN: 4055744021077

Schleich Äventyrsträdkoja
I trädhuset från Schleich® kan Ben och Sarah äta picknick och leka i flera timmar. Vem har inte drömt om eget trädhus? Setet innehåller massor av tillbehör och funktioner för rolig lek. Med 2 människofigurer, 4 djur och tillbehör. Schleich®-figurerna är alla detaljtroget modellerade, kärleksfullt målade för pedagogiskt värdefulla lekstunder.

I Schleich® trädhus kan familjens båda barn, Sarah och Ben, äta picknick och leka i flera timmar. Vem har inte drömt om eget trädhus? I setet finns många funktioner för långa, roliga lekstunder. Medan Ben tittar djuren från utsiktsplattformen åker Sara ned i rutschkanan. Hundvalpen står och väntar på henne. Sarah kan ta stegen upp till trädhuset igen. Med hjälp av lyftanordningen kan beaglevalpen enkelt hissas upp i det mysiga trädhuset. Där kan alla leka tillsammans. I ett hål i trädstammen har en igelkott sitt eget hem och den lilla fågeln älskar att vara i sitt eget rike bland löven. Med 2 människofigurer, 4 djur och fantastiska tillbehör Setet är det perfekta komplementet till den separat tillgängliga stora bondgården med stall och djur (42407). Schleich®-figurerna är alla detaljtroget modellerade, kärleksfullt målade för pedagogiskt värdefulla lekstunder.

Detaljer:
  • Temavärld: Farm World
  • 1x hus, 1x träd, 1x hundvalp, 1x ekorre, 1x igelkott, 1x fågel, 1x pojke, 1x flicka, 1x rutschkana, 1x lyftanordning, 1x repstege, 1x däckgunga, 1x bottenplatta, 1x utsiktsplattform, 1x kikare med hållare, 1x fågelbo, 4x räcken, 2x tallrikar, 2x koppar, 1x låda, 2x stol, 1x dekal
  • Mått: 40 x 34,5 x 10,5 cm (B x T x H)
  • Ålder: från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar som kan sväljas.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder - Schleich Äventyrsträdkoja
Genomsnittsbetyg
5 Betyg
 
4
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare

Schleich Äventyrsträdkoja
581 kr