10% i shoppen | 12% i appen
10% i shoppen | 12% i appen
Endast idag:
VÄLJ RABATTKOD
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Rotho Baby design TOP WC-lagunen
Tillfälligt slutsåld

Pris
130 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produkter ur serien:Rotho Babydesign Top

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A294877

EAN: 4250226043985

Rotho Baby design TOP WC-lagunen
Texten har översatts automatiskt.
"Den välformade toalettsitsen från Rotho Baby-design i exklusiva färger är den perfekta följeslagaren för ditt barn eftersom det gör övergången från barnpottan till vuxentoaletten.

Den moderna e-stolen reducerar öppningen av toaletten och därmed tar bort din lilla rädsla för att falla in. Ringen med hiss mellan benen och hög ryggstöd ger inte bara stöd när du sitter, utan förhindrar också att allt går fel. Tack vare de ergonomiska designen, passar sätet alla konventionella toaletter och är väldigt lätt att installera:
Justera sätet en gång med hjälp av stiften på toalettstolen, och tillsammans med halkfria fötter är ett fast grepp garanterat. Den matta ytan i sittplatsen förhindrar att den känsliga huden hos barnet sticker.

Produktion av högkvalitativt, kemiskt ofarligt material lovar också lång hållbarhet. Efter användning kan toalettstolen enkelt och bekvämt rengöras med varmt tvålvatten.

Den eleganta toalettsitsen kan idealiskt kombineras med den matchande pallen, som gör att ditt barn klättra upp på toaletten själv och lättare nå handfat för att tvätta händerna. Du bör använda sätet från 24 månaders ålder tidigast, när ditt barns känsla av balans och kroppskontroll utvecklas och den inledande fasen av potträning har framgångsrikt slutförts.

Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska märket Rotho Baby design har utvecklat högkvalitativa och innovativa produkter i över 15 år och är en pålitlig partner inom området baby- och barnomsorg.

Första steget: Potträning (från 18 månader)
Speciellt i den inledande fasen av uttorkning är barnkruken ett viktigt hjälpmedel. Från tidigast 18 månader kan den användas varhelst ditt barn känner sig bekväm och är det första steget från blöjor och mot toaletten. Det ska användas tills ditt barns känsla av balans och kontroll över kroppsfunktioner är tillräckligt utvecklad.

Andra steget (från 24 månader)
Om ditt barn håller sin egen balans och redan kan kontrollera sina kroppsfunktioner på ett säkert sätt, är detta den optimala tiden för övergången från potta till toalettstol. Det minskar toalettens öppning och tar därmed bort ditt barns rädsla för att falla in. Genom att använda en pall kan toaletten också nås oberoende och fötterna kan läggas bekvämt ner när du sitter.

produktdetaljer:
 • Elegant WC-stol från TOP badrumskollektion från Rotho Baby design
 • Eleganta linjer med effektiv högglans polerade och strukturerade ytor
 • Anatomiskt och ergonomiskt formade
 • Lätt att fästa på toalettstolen
 • Matt ytstruktur förhindrar att ""den mjuka rumpskinnets fastnar
 • Lämplig för alla konventionella toaletter
 • Ergonomiskt och högt ryggstöd för mer sittkomfort och stöd
 • Dubbel stänkskydd
 • Halkfria fötter
 • Lätt att rengöra: torka helt enkelt med varmt tvålvatten

Tekniska detaljer:
 • Design: lagun
 • Mått: bredd x längd x höjd: 26,5 x 34,7 x 13,2 cm
 • Material: Polypropylenplast
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder - Rotho Baby design TOP WC-lagunen
Genomsnittsbetyg
1 Betyg
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
 • 100% oberoende
 • Helt opartisk
 • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare