roba turkos teater

Pris
361 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A285912

EAN: 4005317312040

roba turkos teater
Texten har översatts automatiskt.
Tyg roba turkos teater kan hängas från dörrkarmen på nolltid alls och ger en pedagogisk lekupplevelse. Gardiner upp och föreställningen kan börja. Med roba Punch och Judy-showet kan ditt barn framföra små pjäser och glida i alla nya roller. En handdockoruppsättning är ett perfekt komplement till Punch och Judy-showen. Med detta får båda de små marionettarna och publiken sina pengar värda.

Punch and Judy-showen är kärleksfullt tryckt med cirkusmotiv och finns i moderna olika färger. En klocka med rörliga händer för att tillämpa start av föreställningar är också tillgängliga. Punch och Judy-showen kan enkelt fästas till valfri dörrram med trästång och sladd och förvaras snabbt för att spara utrymme.

Alla använda material testas och certifieras för skadliga ämnen, salivbeständiga och hudvänliga. Textilutrustningen är tvättbar i maskin. Türkasperletheater utvecklas i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1: 2014 och är lämplig för barn från 3 år. Türkasperletheater av tyg är 173 cm hög och 86 cm avel.

produktinformation:
  • Basmaterial: massivt trä
  • Mått (LxBxH): 86 cm x 1 cm x 173 cm
  • Materialtextil: 65% polyester, 35% bomull
  • Trästång med fästkabel för att hänga på dörrkarmen
  • Med gardiner
  • Klocka med rörliga händer
  • Ålder: från 3 år

Tillbehör

Pris
204 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

roba turkos teater
361 kr