roba Säkerhetsbyte Matt grå 85 cm x 75 cm

roba Säkerhetsbyte Matt grå 85 cm x 75 cm


Variant:
  • roba Säkerhetsbyte Matt grå 85 cm x 75 cm
  • roba Säkerhetsbyte Matt turkos 85 cm x 75 cm
  • roba Säkerhetsbyte Mattorosa 85 cm x 75 cm

Pris
354 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292114

EAN: 4005317319476

roba Säkerhetsbyte Matt grå 85 cm x 75 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Roba säkerhetsbyte i modern ""roba Style"" Design med sin innovativa rem med kardborrfäste ger ännu mer säkerhet när du byter och tar hand om ditt barn. Det mjuka, breda säkerhetsbältet för att hålla barnet försäkrat i magen säkerställer att ditt barn ligger säkert på ryggen.
För ytterligare mer säkerhet kan skiftmattan fixeras på skiftytan med två flikar på vänster och höger sida. För detta ändamål är de fyra flikarna på den säkerhetsbytande mattan fastklämda mellan lindningsytan och sidoremsorna på lindningsytan. Detta förhindrar också att ditt barn faller ner tillsammans med bytbara mattan och du kan ta en ny blöja eller byta redskap med båda händerna utan att oroa dig.
Bytesmattan är mjuk vadderad så att ditt barn ligger bekvämt. Ytterduken på den bytbara mattan med vatten- och smutsavvisande belagd översida är speciellt hudvänlig och gosig.

Den högkvalitativa, moderna e-roba Style-serien erbjuder produkter för spädbarn som är utrustad med textilier tillverkad av lättvårdad, quiltad mikrofiber. Roba Style-produkter """" övertygar med deras trendiga utseende, som kan integreras i alla vardagsrum eller babyrum och deras behagliga mjuka känsla. Alla material som ska användas för den ftalatfria omklädningsmattan testas för skadliga ämnen, certifierade och testas regelbundet.
Ytan på bordsskivstödet är torkbart och lätt att rengöra. Dimensionerna på Roba-byttmattan är anpassade till de flesta ""standardväxlande kistor"".

Tekniska detaljer:
  • Mått: bredd x längd x höjd 85 cm x 75 cm x 4 cm
  • Materialytor: PU-belagd
  • Materialfyllning: 100% polyester
  • Torkbar
"

Tillbehör

Pris
475 kr
(2,73 kr / Styck)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

roba Säkerhetsbyte Matt grå 85 cm x 75 cm
354 kr