roba nackkudde måne Style rosa

roba nackkudde måne Style rosaPris
233 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291999

EAN: 4005317319933

roba nackkudde måne Style rosa
Texten har översatts automatiskt.
"Roba-halskudden ""roba Style"" Moon i färgen rosa är underbart mjuk och är för barn mycket mer än ""bara"" en kudde. Den åtföljer flickor och pojkar från 0 års ålder när de reser med sina föräldrar och stöder nacken under en ""tupplur"" i bilen, tåget eller planeten. Med sina söta, broderade ögon blir den månformade nackkudden snabbt och vän, beskyddare, lekekamrat, tvättare eller fungerar som ett sovjetiskt hjälpmedel. Småbarn bygger ofta upp och nära relation med en leksak och gillar att ta den med sig vart de än går. Precis som en gosig leksak ger den kudda kudden ditt barn och känsla av kännedom och förmedlar där styrka och mod.

Den fluffiga, månformade kudden för barn gör en bra figur i spjälsängen eller på soffan och passar till varje interiör i barn- och barnrummet och är en fin närvarande till pojkar och flickor från 0 år. Allt material som ska användas i resekudden är testat och certifierat för skadliga ämnen.

Tekniska detaljer:
  • Färg: rosa
  • material: 100% polyester
  • Mått: höjd x bredd x djup 28 x 32 x 8 cm
  • Handtvätt
  • Inte lämpligt för torktumlare
  • För barn från 0 år
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

roba nackkudde måne Style rosa
roba nackkudde måne Style rosa
233 kr