roba Försäljningsbås grå

roba Försäljningsbås gråPris
1364 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A298644

EAN: 4005317322902

roba Försäljningsbås grå
Texten har översatts automatiskt.
God eftermiddag, vad vill du ha idag? .... kallas det från och med nu i det familjeägda Marken-Kaufmannsl aden från trä, natur och vit / grå lackerad.

Roba-försäljningsstället innehåller naturligt trä och vita och grålackerade element, klocka med rörliga händer, med integrerad bräda, 4 trähyllor och sidoräknare och ger ditt barn gott om utrymme för kreativ rollspel. De fyra praktiska trähyllorna smyckar med lös mat eller godis, en sidohylla och öppna hyllor ger gott om plats för en mängd olika shoppingtillbehör. aden Försäljningsdisk, klocka och en praktisk krita för att meddela specialerbjudanden är också en del av utrustningen i denna träbutik aden s.

Tack vare deras stora fantasi och idéer, de unga uppåtgående köpmän förvandlar den traditionella köpmannen till en konditori, en godisaffär eller en leksaksaffär på nolltid. Med denna träbutik aden lär sig de unga handlarna att hantera produkttyper, kvantiteter och siffror på ett lekfullt sätt. Den robusta och stabila mostern Emma L aden erbjuder gott om utrymme att spela och främjar social kompetens och samarbete. Denna förskoleleksak är en idealisk present till barn i dagis.

Träförsäljningsstället, tillverkat enligt leksaksstandard EN71-1: 2014, levereras isär och lätt att montera. Alla material som används i denna högkvalitativa träleksak är testade och certifierade för skadliga ämnen. Dessutom kontrolleras de regelbundet under produktionen.

produktdetaljer:
  • Kroppsmått (höjd x bredd x djup): 120 x 100 x 78 cm
  • Basmaterial: Laminerat trä
  • Material: Plast
  • Utrustning: Klocka med rörliga händer, 4 lådor aden
  • Ålder: från 3 år
Se upp!
Passar inte barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar som kan sväljas.

Tillbehör

Pris
403 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

roba Försäljningsbås grå
roba Försäljningsbås grå
1364 kr