roba Diaper-arrangör Little Stars

roba Diaper-arrangör Little Stars


Pris
212 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A285345

EAN: 4005317297019

roba Diaper-arrangör Little Stars
Texten har översatts automatiskt.
"Roba Home Collections betal hela textilvärldar med matchande tillbehör för att inreda dina barns rum. Roba Home Collection ""lilla stjärnor"" inkluderar inte bara babytillbehör och sängkläder för babyer, utan också filtar, byte av tillbehör, arrangörer, förvaringslådor och dekorationer för att dekorera ditt barns rum på en gång.

Alla artiklar är gjorda av underbart lätt och hudvänlig bomull för ditt barns bekväma sömn. De dekorativa föremålen är gjorda av en bomullspolyesterblandning. Allt använt material testas för skadliga ämnen och certifieras av ett oberoende institut enligt Oeko-Tex-standarden. Dessutom kontrolleras de regelbundet under produktionen. Produkterna med roba-märken finns för flickor, pojkar eller unisex och är en idealisk närvarande till födelsen och som ett harmoniskt tillägg till alla berövar rom.

produktinformation:
  • För stuvning av blöjor och andra tillbehör
  • Snabbt och enkelt att fästa till sängen med remmar
Tekniska detaljer:
  • Färg: grå
  • material: 100% bomull
  • Materialfyllning: Papp
  • Mått: bredd x djup x höjd 38 x 15 x 62 cm
Uppmärksamhet: Dekoration ingår inte i leveransen"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

roba Diaper-arrangör Little Stars
212 kr