❤ 7x mer babypoints ❤
❤ 7x mer babypoints ❤
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

roba Arbetsbänk, grå
Tillfälligt slutsåld
Pris
1567 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A285930

EAN: 4005317311999

roba Arbetsbänk, grå
Texten har översatts automatiskt.
Med Roba-arbetsbänken kan små hantverkare göra hantverk, byggnad och hantverk som vuxna! Den höjdjusterbara träbänken för leksaker, som växer med barnet, inklusive tillbehör till 27 delar, främsta kreativa och motoriska färdigheterna för små hobbyister. I den stora arbetsytan med bakvägen finns det hål i vilka de medföljande skruvarna med muttrar kan skruvas in. Med det här konstruktionsleksaket är arbetsplatsen nästan och en liten verkstad med gott om platsen för att skapa många fantastiska verk. Förutom skruven har träbänken och skiva för skisser, ett tryckt måttband, två lådor och verktygslingor på sidorna. De två stora hyllorna under bänkskivan kan innehålla alla typer av verktyg eller leksaker.

Alla material som används i leksaksbänken är testade och certifierade för skadliga ämnen. Färgen som används för konstruktionsleksaken är salivsäker och hudvänlig. Dessutom har arbetsbänkuppsättningen EPH-kvalitetsseglingen från Institute for Wood Technology. Träleksarbetsbänken utvecklades i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1: 2014 och rekommenderas som rull- och konstruktionsleksak för barn från 3 år.

Arbetsytan på träbänken växer från en höjd av ca. 54 cm till ca. 67 cm. Roba-arbetsbänken är 85 cm hög, 70 cm uppfödd och 42 cm djup.

produktdetaljer:
  • Materialram: massivt trä
  • Mått (LxBxH): 70 cm x 42 cm x 85 cm
  • Arbetsbordsmaterial: Kryssfaner
  • Höjdjusterbar
  • Basram med hyllan
  • Bakpanel med två lådor
  • Upphängningsmöjlighet för verktyg
  • Med svart tavla
  • 27-delar tillbehör: 1 hammare, 1 par tång, 1 skruvmejsel, 1 skiftnyckel, 1 mätvinkel, 2 skruvplattor, 12 spikar, 4 skruvar och 4 muttrar
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare