reima Fleecejacka Viklo röd
Storleksguide

Pris
419 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-7 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A204634

reima Fleecejacka Viklo röd


Vi vill att alla barn ska kunna röra sig obehindrat och leka fritt, oavsett om det snöar, regnar eller om solen skiner. Utan att vattenpölar, is, sand eller lera ska behöva sätta stopp för leklustan. Men alltid med säkerheten och bekvämligheten i fokus. Det är denna princip vi tar utgångspunkt i när vi tar fram våra produkter. Och den ligger till grund för Reimas höga kvalitetskriterier på områdena funktionalitet, säkerhet, tillförlitlighet och innovation. Våra produkter testas och godkänns dessutom av världens uppriktigaste och mest omutbara testpanel: barnen själva!


Varken vind eller regn kan stoppa mig när jag har den här vindtäta fleecejackan på mig! Jackan är tillverkad i ett mjukt fleecematerial som andas och har ett vattentätt membran insytt i tyget. De specialskurna ärmsluten skyddar händerna mot kyla, och i fickorna med blixtlås kan man förvara viktiga saker. Försedd med reflexdetaljer. Den här sköna jackan är perfekt för utelekar på våren och hösten och kan även användas som foder i en jacka! Jackan är tillverkad i ett mjukt fleecematerial som andas och har ett vattentätt membran insytt i tyget.

Produktdetaljer:
  • Tillverkad av 100% Polyester
  • Tvättas i 40°C.
  • Vattenpelare: 3000 mm i diameter.

Värdet i vattenpelare anger vilket tryck som materialet kan motstå innan vatten tränger in. Värdet anges i millimeter.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

reima Fleecejacka Viklo röd
419 kr