15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
reer Skopa mjölkpulver
Pris
77 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342878

EAN: 4013283210123

reer Skopa mjölkpulver
Texten har översatts automatiskt.
När ditt barn är hungrigt räknas varje sekund. Det är här som reer mjölkpulverportionering kommer till undsättning. Mjölkpulverportioneraren består av 3 burkar och ett lock med en tratt och hjälper dig att förbereda rätt mängd pulver i exakta portioner. Så att du är förberedd när ditt barn vill ha mat.
reer mjölkpulverportionering är också lösningen för dig som är på språng och vill ha ditt mjölkpulver säkert och omedelbart till hands på ett platsbesparande sätt.

Enkel fyllning
Krukorna har en extra bred öppning, vilket gör det lätt att fylla på pulvret i krukan. Tack vare den stora öppningen kan burkarna också användas som mellanmålslådor när ditt barn redan har vuxit ur mjölkåldern. Frukt, kex och müsli kan till exempel transporteras på ett säkert sätt och du har alltid ett mellanmål till hands om ditt barn blir hungrigt på vägen.

Enkel hällning av pulvret
Om ditt barn blir hungrigt måste det oftast gå fort. Påfyllningstratten gör att du kan förbereda mjölken särskilt snabbt. Skruva bara fast locket på förvaringslådan och pulvret kan fyllas i flaskan. På så sätt undviker du besvärlig och tidskrävande omrörning av pulvret med en sked. Dessutom kan du vara säker på att allt pulver hamnar i flaskan och att du inte missar hälften av det.

Kvalitet och säkerhet
För att ge spädbarn och småbarn maximalt skydd kontrolleras reer -produkterna enligt strikta teststandarder. Artikeln genomgår inte bara interna tester utan granskas även av oberoende institut. reer mjölkpulverportionering har testats i enlighet med den aktuella säkerhetsstandarden EN 14372 (artiklar för spädbarn och små barn - bestick och porslin). De bekräftade bland annat att reer -produkten lagrar pulvret på ett smaklöst sätt och använder livsmedelssäker plast - fri från BPA och farliga mjukgörare, förstås.

Produktdetaljer:
  • För portionering av mjölkpulver på språng och hemma
  • Alla burkar kan förslutas individuellt och kan användas separat.
  • Praktisk påfyllningstratt på locket för att hälla pulvret i flaskan.
  • Passar även för färdig gröt, tepulver osv.
  • Material: högkvalitativ tiger , livsmedelssäker plast
  • Fri från BPA och farliga mjukgörare
  • Överensstämmer med säkerhetsstandarden EN 14372
Användning:
  • Fyll burkar med mjölkpulver, kapacitet ca 40 g pulver.
  • Fyll mjölkpulveret i flaskan med en tratt.
  • Före första användningen och efter varje användning rengör du den övre korgen med ett milt rengöringsmedel i varmt vatten eller i diskmaskinen. Koka eller rengör inte i förångaren.
Säkerhetsinstruktioner: Den här produkten är ingen leksak, använd den endast för det avsedda ändamålet. Värm inte i mikrovågsugn. Använd inte om det finns tecken på defekter.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Skopa mjölkpulver
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 11
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Skopa mjölkpulver
reer Skopa mjölkpulver
77 kr