Ravensburger Mitt allra första pussel: Seasons

Ravensburger Mitt allra första pussel: Seasons


Pris
91 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A266752

EAN: 4005556041688

Ravensburger Mitt allra första pussel: Seasons
Texten har översatts automatiskt.
Fyra första pussel med ökande antal bitar

Kärleksfullt illustrerade pusselmotiv kring de fyra årstiderna är en idealisk introduktion till pusselspelet. De stora bitarna av kraftig kartong är lätta att sätta ihop och främjar på ett lekfullt sätt finmotorik, form- och färguppfattning, logisk förståelse och koncentration. Ett ökande antal bitar från 2 till 5 delar gör varje pussel till en ny utmaning.

Detaljer:
  • Delar: 2 till 5 stycken
  • 4 olika pusselmotiv
  • Ökat antal delar
  • Stora, robusta pusselbitar av robust kartong
  • Pusselstorlek: 11,5 x 16,5 cm
  • Ålder: från 18 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger Mitt allra första pussel: Seasons
Ravensburger Mitt allra första pussel: Seasons
91 kr