Ravensburger mini steps ® Zoo badpussel
Pris
89 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A266745

EAN: 4005556041664

Ravensburger mini steps ® Zoo badpussel
Texten har översatts automatiskt.
Ett stort pussel för badkaret!
De tjocka, mjuka pusselbitarna i skumgummi är inte bara vattentäta och flyter - när de är våta fastnar de också lätt på alla släta ytor. Om du kombinerar dem på rätt sätt kan du upptäcka fem glada favoritdjur. Främjar finmotorik och koncentration och uppmuntrar till experiment med vatten.

Produktdetaljer:
  • Pusselbitar: 10
  • Pusselbitarna fastnar på badkaret och kakelplattorna
  • mått pussel: 9 x 12 cm
  • material: skumgummi
  • Från 18 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger mini steps ® Zoo badpussel
Ravensburger mini steps ® Zoo badpussel
89 kr