Ravensburger GraviTrax Trax
Pris
212 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A216809

EAN: 4005556275953

Ravensburger GraviTrax Trax
Med den här kompletteringen tar du leken till en helt ny nivå! Kombinera de lodrätta blocken, skenorna och kurvorna med ditt GraviTrax Starter-Set för ännu mer action!
Hur länge får du kulorna att rulla? Klarar du av att slå ditt eget rekord?

Detaljer:
  • Innehåll: 5 kulor, 16 stora höjdplattor, 8 små höjdplattor, 7 kurvor, 1 korsning, 1 lång bandel, 2 mellanlånga bandelar, 3 korta bandelar,
  • Från 8 år.

Varning!
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger GraviTrax Trax
212 kr