Ravensburger GraviTrax Startset
Pris
498 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A216803

EAN: 4005556275908

Ravensburger GraviTrax Startset
Låt oss presentera: ett innovativt byggsystem för kulbanor. Skapa spännande system genom att bygga ihop olika byggklossar och skenor. Låt dig fascineras över hur du kan utnyttja fysikens lagar. För att underlätta byggandet medföljer även förtryckta kort med olika uppgifter och byggplaner.

Detaljer:
  • Innehåll: Uppgiftskort, byggplaner, 4-delad bottenplatta, 2 genomskinliga plan, 6 kulor, 40 stora höjdplattor, 12 små höjdplattor, 21 stycken kurvor, 3 korsningar, 2 växlar, 1 block, 1 virvel, 1 avfyrningsramp, 1 kanon, 3 långa bandelar, 6 medellånga bandelar,9 korta bandelar, 4 basplattor samt insatser till basplattorna: 2 fångare, 1 fritt fall, 1 plask och 1 landning.
  • Från 8 år.

Varning!
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder - Ravensburger GraviTrax Startset
Genomsnittsbetyg
3 Betyg
 
2
 
0
 
0
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare

Ravensburger GraviTrax Startset
498 kr