Ravensburger GraviTrax Byggset
Pris
204 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A216810

Ravensburger GraviTrax Byggset
De olika kompletteringsseten från GraviTrax ger dig möjlighet att bygga ut och konstruera fler modeller. Mer möjligheter - mer skoj.

Detaljer:
  • Innehåll: Tvådelad bottenplatta, 1 genomskinlig nivå, 8 långa höjdplattor, 4 korta höjdplattor, 2 växlar, 1 kopplingskloss, 1 virvel, 4 grundklossar och insatser: 2 fångare, 1 fritt fall, 1 splash, m.m
  • Ålder: 8 - 99 år

Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Ravensburger GraviTrax Byggset
204 kr
Toppmärken