MEGA SALE -10%!
MEGA SALE -10%!
Rabattkod:
MEGA9394
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Ravensburger GraviTrax Byggset
Ravensburger GraviTrax Byggset
176 kr
Pris inklusive moms.
Pris
176 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A216810

Ravensburger GraviTrax Byggset
De olika kompletteringsseten från GraviTrax ger dig möjlighet att bygga ut och konstruera fler modeller. Mer möjligheter - mer skoj.

Detaljer:
  • Innehåll: Tvådelad bottenplatta, 1 genomskinlig nivå, 8 långa höjdplattor, 4 korta höjdplattor, 2 växlar, 1 kopplingskloss, 1 virvel, 4 grundklossar och insatser: 2 fångare, 1 fritt fall, 1 splash, m.m
  • Ålder: 8 - 99 år

Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger GraviTrax Byggset
176 kr
Toppmärken