Rabattkoder för sommarstarten 🌞
Rabattkoder för sommarstarten 🌞
Endast idag
Hämta din rabattkod
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
Ravensburger First Pictures-First Words minne

Ravensburger First Pictures-First Words minnePris
189 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A306209

EAN: 4005556886883

Ravensburger First Pictures-First Words minne
Texten har översatts automatiskt.
"Detta minne ® med extra tjocka kort innehåller de vackraste motiven från Helmut Spanners bildbok ""First Pictures - First Words"".

Kärleksfulla och utvecklingsmässigt lämpliga första bilder - författaren Helmut Spanner står för detta som ingen annan .
Hans bildbok ""Erste Bilder - Erste Wörter"" (första bilder - första ord) är en av klassikerna i barnkammaren och stöder de yngsta barnen lekfullt i att lära sig tala.
För detta minne valdes de vackraste motiven från den framgångsrika bildboken. De 24 korten är gjorda av extra tjock kartong och passar redan för mindre barn. På så sätt tränas igenkännande och talfärdigheter på ett lekfullt sätt.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 19 x 19 x 4,8 cm.
  • Innehåll: 24 kort (12 par bilder) gjorda av extra tjock kartong
  • Ålder: från 3 år
"

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger First Pictures-First Words minne
Ravensburger First Pictures-First Words minne
189 kr