Ravensburger Fantastiska varelser

Ravensburger Fantastiska varelser


Pris
76 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A306225

EAN: 4005556051397

Ravensburger Fantastiska varelser
Texten har översatts automatiskt.
Pussel kul i kvadrat! Ett Ravensburger kubpussel med 6 eller 12 bitar innehåller 6 olika motiv och erbjuder därmed en mycket speciell pusselutmaning för barn från 3 eller 4 års ålder.

Ett pussel - 6 olika motiv. Detta är specialfunktionen i Ravensburger kubpussel med 6 eller 12 kuber.
Eftersom varje sida av plastkuberna visar ett annat motiv. Detta ger inte bara variation, det är också en utmaning, för för uppdraget finns bara bildmotivet - till skillnad från vanliga pussel, som också erbjuder orientering efter bitarnas form.
Detta är särskilt krävande för ögat för detaljer och de rumsliga och logiska tänkande färdigheterna.

Kubpussel med sex motiv i en praktisk bärväska med 6 och 12 bitar för barn från 3 och 4 år.
De bokstavligen mångsidiga kubpusselarna erbjuder inte bara varierande läggningskulor, de tjänar också ganska gärna för att bygga torn - det finns inga gränser för barns fantasi.
Det praktiska väskan hjälper till att lagra favoritpusslet på ett platsbesparande sätt och att ta det överallt, vare sig det är på semester eller till vänner.
De sex motivmallarna tillämpas direkt på ärendet, så att de inte kan gå vilse på vägen.

Säkerheten för allt använt material har bekräftats av ett oberoende institut. I mer än 100 år har vi utvecklat pussel så som barn älskar dem: åldersmässigt i motiv, antal bitar och storlek.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 17 x 15,5 x 4,5 cm
  • Innehåll: 6 bitar kubpussel
  • Ålder: från 3 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Våra bästsäljare

Ravensburger Fantastiska varelser
Ravensburger Fantastiska varelser
76 kr