Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
PUKY ® Impeller LR XL BR Klass retro-rosé

Pris
1449 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298091

EAN: 4015731040962

PUKY ® Impeller LR XL BR Klass retro-rosé
Texten har översatts automatiskt.
"Den framgångsrika modellen PUKY ® LR XL Class ic finns nu också med en V-broms speciellt utvecklad för barn.

Vintage -hjulet LR XL Class ic övertygar med extra låg raminmatning och en fotbräda för att sätta fötterna ner medan du rider. lätt Ytterligare höjdpunkter på cykeln är den splittrade styrkorgen i flexibel plast, liksom de färgkoordinerade styrhandtagen och sadeln, som passar perfekt in i färgerna retroros och retroblå. Detta gör PUKY ® -hjulet LR XL BR Class ic till ett absolut blickfång på lekplatsen.

Kullager ekerhjul med 12,5 tum pneumatiska däck ser inte bara coola ut utan ger också optimala rullande egenskaper på alla ytor. PUKY-hjulet är som standard utrustat med en färgkoordinerad roterande ringklocka, sidostöd och PUKY-styrets stoppning och lämpar sig för barn från 3 år med en höjd av 95 cm och över.
För att säkerställa en lång service livslängd, sadeln och styret på PUKY ® -hjulet LR XL BR Class ic är höjdjusterbara. Den perfekta föregångaren eller tillägget till cykeln!

styrkorgen
Naturligtvis kan styrkorgen i retrolook inte saknas i vår Class ic-utgåva av LR XL BR. Lämplig för böcker, drycker eller till och med en massa blommor ... Plastnätet är robust och flexibelt och kan inte splittras även vid krasch.

Pneumatiskt trötta hjul
När det gäller grepp på vilken yta som helst är pneumatiska däck fortfarande bättre än någon annan teknik. Komfort och optimal hantering är också stora fördelar med pneumatiska däck, som också kan anpassas till barnens personliga preferenser genom att ändra lufttrycket. Så om du lägger mer värde på optimal prestanda än på lågt underhåll är LR XL BR Class ic det perfekta valet! LR XL BR Class ic använder mycket stora 2 ""pneumatiska däck. Detta garanterar maximalt grepp och komfort, särskilt för äldre barn.

Kraftfull V-broms på bakhjulet
Allt under kontroll - V-bromsen på bakhjulet som används i LR XL BR CLASS IC är ett bra alternativ för äldre och tunga barn. Även om mindre erfarna förare initialt kommer att driva lite på grund av den höga bromseffekten, är barn i denna ålder kan bedöma den höga bromseffekten snabbare. Vi använder dock bara denna typ av broms på bakhjulet. Det finns ingen risk för att ett blockerande hjul leder till ett fall under plötslig nödbromsning.

Djup inträde
Detta ger säkerhet - Det låga steget på våra hjul gör det enkelt att stiga av och på, vilket ger nybörjare i synnerhet en hög grad av säkerhet och förtroende för fordonet och deras egna förmågor . Inlärningsframgångar uppnås snabbare och det roliga med rörelse ökar.

Särskilda pumphjul s addle
Form följer funktion - ""Banansadel"", speciellt utvecklad för våra cyklar, ger barn ett säkert grepp och stöder deras gångrörelser. Eftersom en gåcykels dragkraft endast kan överföras via sadeln krävs en helt annan form här än på en cykel för att ge barnet säkerhet och god fordonsstyrning.

produktinformation:
  • Tröghöjd: Från 39 till 52 cm
  • Kroppshöjd: Från 95 till 130 cm
  • Ram med låg ingångs- och löpbräda
  • Styrkuddar
  • Särskilt pumphjulssadel
  • Kullager och styrning
  • lättmetallfälgar
  • Säkerhetshandtag
  • Pneumatiska ekrade hjul (50-203 eller 12,5 x 2,00)
  • V-broms (bak) med barnvänlig bromshandtag
  • Flätat styr korg av flexibel plast
  • Barnvänlig roterande ringklocka
  • Höjdjusterbar sadel och styr
  • sidostativ
  • Slagfast pulverlackering
  • Maximal lastkapacitet upp till 25 kg
  • Vikt: 5 kg
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Används med skyddsutrustning. Får inte användas i vägtrafiken!
Leveransen inkluderar inte ventilkåpor eftersom det är små delar som kan sväljas enligt leksaksstandarden EN71-1.

PUKY ® Pumphjul
PUKY ® -hjul är ett perfekt komplement till den klassiska skotern och samtidigt den perfekta förspel till den första barncykeln. De kännetecknas av sin låga inträde och ergonomi som är särskilt lämpliga för barn. De speciella hjulsadelarna är ergonomiskt formade och stöder barnets gångrörelser perfekt. Det höjdjusterbara styret och sadeln möjliggör individuell justering och därmed år av roligt i rörelse och på cykeln."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Puky

Puky - Rörlighet även för de minsta

Puky har gedigen erfarenhet när det kommer till barncyklar och scootrar ända sedan 1950-talet. Idag inkluderar Puky-familjen även sparkcyklar, enhjulingar och trehjulingar.
 
I Tyskland är Puky välkänt som ett märke som tillverkar barncyklar av hög kvalitet. Produktera utvecklas, tillverkas och testas helt och hållet i Tyskland.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: PUKY ® Impeller LR XL BR Klass retro-rosé
5
37 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 33
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

PUKY ® Impeller LR XL BR Klass retro-rosé
PUKY ® Impeller LR XL BR Klass retro-rosé
1449 kr