MEGA SALE -10%!
MEGA SALE -10%!
Rabattkod:
MEGA9394
00
h
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
PlayMais® MOSAIC Little Bug
PlayMais® MOSAIC Little Bug
114 kr
Pris inklusive moms.
Pris
114 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A253341

PlayMais® MOSAIC Little Bug
PlayMais®. En hink full med kreativitet.

PlayMais® är en naturlig leksak för att pyssla som är nedbrytbart utan att belasta naturen. Utvecklat och producerat i Tyskland. Tillverkat av majsstärkelse och vatten samt färgat med livsmedelsfärg. När man fuktar delarna så klibbar de ihop och går att fästa på pappa, papp, glas och på blomkrukor. Väldigt enkelt. Utan klister, bara vatten och fantasi. Pedagogiskt och utvecklande för motorik samt kreativitet. Väldigt pedagogiskt värdefullt. Tack vare de oändliga kombinationsmöjligheterna finns det inga gränser!

PlayMais® i ny storlek och form för en ny aktivitet! Pyssla en färgstark mosaik. PlayMais® MOSAIC-serie finns i 13 olika teman för alla åldrar. Varje förpackning innehåller cirka 2300 PlayMais® MOSAICS, 6 tryckta kort för att klistra på, manual och pysseltillbehör. Pyssla en mosaik med PlayMais® MOSAIC: en helt ny aktivitet för små konstnärer. Ett set som främjar utvecklingen av finmotoriken. Skapa en mosaik av former och färger. Utmärkt för att förbättra koordinationen mellan öga och hand. Lämpligt för barn från 3 månader.

Detaljer:
  • innehåll: ca 2300 PlayMais® MOSAIC bitar, inklusive manual och pysseltillbehör.
  • Innehåller 6 tryckta kort med insektetsmotiv (gräshoppa, fjäril, nyckelpiga, bi, myra och fluga) för att dekorera.
  • Väldigt pedagogiskt värdefullt. Hjälper utvecklingen av kreativitet och finmotorik.
  • Tillverkat av majsstärkelse och vatten samt färgat med livsmedelsfärg.
  • PlayMais® är en naturlig leksak för att pyssla som är nedbrytbart utan att belasta naturen
  • Tillverkad i Tyskland
  • Från 3 år.

Varning!
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, Inte lämplig att förtära.

Tillverkning:
hela majskornet används vid tillverkningen av majsstärkelsen. Från sådd till produktion. Hela kedjan tas i åtanke för ett hållbart näringsliv:

odlingen sker i närheten av produktionen. Överskottet från odlingen skickas till en biogasanläggning som producerar grön el.

Resterna från biogasanläggningen används som gödning för nästa skörd. Så sluts det naturliga kretsloppet i produktionskedjan. På det sättet skonar vi naturen. Majsen används endast för industiellt bruk och alltså inte för föda eller foder.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

PlayMais® MOSAIC Little Bug
114 kr
Toppmärken