PlayMais® Classic FUN TO PLAY Firetruck

PlayMais® Classic FUN TO PLAY Firetruck


Pris
122 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A253333

PlayMais® Classic FUN TO PLAY Firetruck
PlayMais®. En hink full med kreativitet.

PlayMais® är en naturlig leksak för att pyssla som är nedbrytbart utan att belasta naturen. Utvecklat och producerat i Tyskland. Tillverkat av majsstärkelse och vatten samt färgat med livsmedelsfärg PlayMais® går att forma, pressa och klippa. När man fuktar delarna så klibbar de ihop och går att fästa på pappa, papp, glas och på blomkrukor. Väldigt enkelt. Utan klister, bara vatten och fantasi. Pedagogiskt och utvecklande för motorik samt kreativitet. Väldigt pedagogiskt värdefullt. Tack vare de oändliga kombinationsmöjligheterna finns det inga gränser!

FUN TO LEARN Serien från PlayMais® är bra för en lärorik lek. Ett högt lärorikt värde i lek för barn från 3 år. Barnen kan leka kreativt med olika teman. Varje hink innehåller mer än 550 PlayMais®, stansade kartongplattor med olika uppgifter, manual och pysseltillbehör. Paketet kan ge över 8 timmar lek och spel! Genom uppgifterna bryggas övergången från 2-dimensionella pyssel till 3-dimensionella pyssel över.

Detaljer:
  • Innehåll: ca. 550 bitar PlayMais® inklusive manual och pysseltillbehör
  • Inklusive 14 tryckta kort med brandbilsmotiv samt pysselanvisning för en brandbil, brandmän och mer.
  • Pedagogiskt och utvecklande för motorik samt kreativitet.
  • Tillverkat av majsstärkelse och vatten samt färgat med livsmedelsfärg.
  • PlayMais® är en naturlig leksak för att pyssla som är nedbrytbart utan att belasta naturen.
  • Tillverkad i Tyskland
  • Från 3 år.

Varning!
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, Inte lämplig att förtära.

Tillverkning:
hela majskornet används vid tillverkningen av majsstärkelsen. Från sådd till produktion. Hela kedjan tas i åtanke för ett hållbart näringsliv:

odlingen sker i närheten av produktionen. Överskottet från odlingen skickas till en biogasanläggning som producerar grön el.

Resterna från biogasanläggningen används som gödning för nästa skörd. Så sluts det naturliga kretsloppet i produktionskedjan. På det sättet skonar vi naturen. Majsen används endast för industiellt bruk och alltså inte för föda eller foder.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

PlayMais® Classic FUN TO PLAY Firetruck
122 kr
Toppmärken