Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
jetzt EXTRA punkten
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
PlayMais  ® Class ic WORLD Farm
Pris
208 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A073933

EAN: 4041077000704

PlayMais ® Class ic WORLD Farm
Texten har översatts automatiskt.
PlayMais ®. En låda full av kreativitet!

PlayMais ® är en naturlig leksak för pyssel som är biologiskt nedbrytbar och inte skadar miljön. Dessutom är den utvecklad och tillverkad i Tyskland. Den tillverkas på basis av majsgryn och vatten och färgas med livsmedelsfärg. PlayMais ® kan formas, pressas, skäras och mycket mer. Det fäster vid varandra genom att fuktas med vatten och vid många olika ytor som papper och kartong, glas och till och med blomkrukor. Mycket enkelt. Inget lim behövs, bara lite vatten och din fantasi. Genom enkla lekar och hantverk PlayMais ® ger varje barn en snabb känsla av prestation och främjar motoriska färdigheter, kreativitet och utveckling av ditt barn. Detta gör det särskilt pedagogiskt värdefullt. Tack vare de oändliga designmöjligheterna finns det inga gränser för det roliga och fantasin.

Den vackra serien WORLD från PlayMais ® finns i 6 olika teman för flickor och pojkar i alla åldrar. Varje låda innehåller mer än 1000 PlayMais ®, färdigskurna kartongpaneler för att skapa dina egna temavärldar, instruktioner och pysseltillbehör. Varje låda erbjuder mer än 10 timmars roligt pyssel och är lämplig för barn från 3 år och uppåt.

Detaljer:
  • Innehåll: ca 1000 färgglada PlayMais ® byggklossar, instruktioner och pysseltillbehör
  • Innehåller förklippt kartong för att dekorera och skapa en 3D-gård, samt instruktioner för att skapa djur och gårdsmodeller
  • Pedagogisk, främjar kreativitet och motoriska färdigheter
  • Tillverkad av majsgryn och vatten, färgad med livsmedelsfärg
  • PlayMais ® är en biologiskt nedbrytbar naturprodukt som skyddar miljön
  • Tillverkad i Tyskland
  • Från 5 år

Varning!
Ej lämplig för barn under 3 år på grund av små delar som kan sväljas. Ej lämplig för förtäring.

Produktion:
Vid användning av majsgryn som råmaterial används hela kornet, vilket eliminerar den energikrävande processen för stärkelseutvinning. Från odling till avfallshantering står idén om hållbar förvaltning i förgrunden under hela produktionsprocessen:

Odlingen sker på mark som tagits ur bruk i närheten av produktionsanläggningen. Den producerade mängden bortskaffas på motsvarande sätt i form av biologiskt nedbrytbart avfall via företagets egen biogasanläggning, som producerar el, kyla och värme för miljövänlig produktion.

Restprodukterna från biogasanläggningen utgör grunden för gödsel till nästa majsskörd. På så sätt sluts det naturliga kretsloppet genom hela produktionsprocessen. På så sätt sparas ändliga råvaror och energikällor och naturen gynnas. Majsen odlas uteslutande för industriell användning, så ingen majs som odlas som livsmedel eller foder används.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: PlayMais ® Class ic WORLD Farm
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

PlayMais  ® Class ic WORLD Farm
PlayMais ® Class ic WORLD Farm
208 kr