playgro Rainmaker Badleksaker
Pris
137 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A283772

EAN: 9321104875556

playgro Rainmaker Badleksaker
Texten har översatts automatiskt.
Regenmacher är den perfekta badleksaken för barn från 6 månader.

När vattnet rinner genom leksaken börjar flera hjul snurra och pärlorna inuti börjar också röra sig. Det är typiskt för regnmakaren att pärlorna producerar roliga regnljud, så att det kan tas utanför vattnet. Det finns tillgängliga inte bara mycket att upptäcka, utan också handlingen och reaktionsprincipen förmedlas på ett lekfullt sätt.

Produktdetaljer:
  • Mått (höjd x djup): 25 x 8 cm
  • Material: 100% ABS
  • >
  • Bisfenol A-fri, ftalatfri, PVC-fri
  • Ålder: från 6 månader
Uppmärksamhet
Använd endast på grunt vatten under övervakning av vuxna. Rengör i varmt tvålvatten och skölj väl med rent vatten. Koka inte. Ta bort all förpackning före användning.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

playgro Rainmaker Badleksaker
137 kr