Pinolino Tool vagn Kalle, blå
Pris
1050 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Levereras om ca cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A283125

EAN: 4035769049591

Pinolino Tool vagn Kalle, blå
Texten har översatts automatiskt.
Den mobila verkstadsvagnen är ett måste för små hantverkare.

En bra presentidé för en födelsedag eller jul. Den stabila verktygsvagnen med skruv, hylla och verktygshållare är ny tyst på grund av sina gummierade trähjul och kan med lätthet flyttas från rom till rom.

Inte bara använda vagnen många kreativa och motoriska aktivitetsfrämjande. spelalternativ, det är också använt lutningsbeständigt och ger dina barn ett säkert grepp när du går.

produktinformation:
  • Mått (bredd x djup x höjd): 44 x 52 x 57 cm
  • Arbetsbord: 37 x 31 cm
  • Arbetsbordets höjd: 39 cm
  • Gummiade trähjul, stålaxlar
  • Med skruv, hylla och verktygshållare
  • Delvis fast: kalk och MDF, klar och färgstark brist
  • 25 delar: 1 verktygsvagn, 1 hammare, 1 såg, 1 vinkel, 1 skruvmejsel, 1 öppningsnyckel, 6 skruvar, 6 muttrar, 7 brickor
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av små delar.

Om Pinolino:
Pinolino har utvecklat, producerat och säljer ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino producerar dess olika sortiment av produkter i sina tre egna fabriker . Den övertygande kombinationen av artiklar i linje med marknadskraven, gudstjänst och rimliga priser ser Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Material av hög kvalitet, precision och stor uppmärksamhet på detaljer gör Pinolino-möblerna till en favorit för alla hem.

Tillbehör

Pris
366 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Pinolino Tool vagn Kalle, blå
Pinolino Tool vagn Kalle, blå
1050 kr