Pinolino Telt tepé Aponi, grå
Variant:
  • Pinolino Telt tepé Aponi, grå
  • Pinolino Tipi Aponi-tält, vitt

Pris
1330 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Levereras om ca cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A283383

EAN: 4035769049805

Pinolino Telt tepé Aponi, grå
Texten har översatts automatiskt.
Det är en idealisk tillflyktsort och en fantastisk present till en födelsedag eller jul.

Aponi Tipi barntält, tillverkat av robust, grått tyg, kan utforma individuellt, till exempel genom att skriva ut potatis.

Det finns tillräckligt med utrymme för vänner, alla dina favoritlövade leksaker eller för lektioner med mamma eller pappa på kvällen. Tack vare golvmattan som är stoppad med 100% polyesterskum kan du drömma i timmar i lektältet.

Fönstret ger små utforskare möjligheter att titta utanför när som helst. Om äventyret ska fortsätta någon annanstans, kan det indiska tältet demonteras på nolltid alls och tas med någonstans i den praktiska förvaringsväskan.

produktinformation:
  • Mått (bredd x höjd x djup): 120 x 120 x 155 cm
  • Stänger: massiv, obehandlad tall
  • tyg: 60% bomull, 40% polyester
  • Med fönster
  • Inkl. golvmatta, fylla 100% polyesterskum
  • Inkl. förvaringsväska
  • Ålder: från 3 till 8 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under 3 år. Lång sladd. Fara för kvävning! Endast för hushållsbruk. Används under direkt vuxenövervakning.


Om Pinolino:
Pinolino har utvecklat, producerat och distribuerat ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino producerar sitt olika sortiment i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av artiklar i linje med marknadens krav, bra service och rimliga priser gör Pinolino: rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Material av hög kvalitet, precision och stor uppmärksamhet på detaljer gör Pinolino-möblerna till en favorit för alla hem

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Pinolino Telt tepé Aponi, grå
Pinolino Telt tepé Aponi, grå
1330 kr