👗 20% RABATT PÅ MODE 👕
👗 20% RABATT PÅ MODE 👕
Kopiera rabattkoden:
FASH5016
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
Pinolino Doll bed Jasmin, komplett
Pris
371 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: cirka 2-3 veckor

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A270590

EAN: 4035769046859

Pinolino Doll bed Jasmin, komplett
Texten har översatts automatiskt.
Docksängen är en bra presentidé för en födelsedag eller jul. Serien Jasmin från Pinolino kan kompletteras med andra fantastiska produkter. På grund av den stora liggande ytan hittar många dockor och platser att sova i trädubädden - oavsett om de är små eller stora. I den tvådelade sängkläderna kan dockmammaarna snyggt krama sina älsklingar. Leksaken för flickor mellan 2 och 9 år kreativitet och fantasi och blir en integrerad del av rollspel som pappa, mor, barn.

detaljer:
  • Mått: 50 x 29 x 29 cm
  • Målad: MDF, rosa och vitlackerad
  • Inkl. Sängkläder i två delar, små hjärtan rosa
  • Ålder: från 2 till 9 år


Om Pinolino:
Pinolino har utvecklat, producerat och säljer ett brett utbud av barnmöbler, tillbehör och leksaker sedan 1997. Pinolino producerar sitt olika sortiment av produkter i sina tre egna fabriker. Den övertygande kombinationen av artiklar i linje med marknadskraven, gudstjänst och rimliga priser ser Pinolino till rätt partner. Företagets ambitiösa mål är att uppnå största möjliga kundnöjdhet på alla nivåer. Material av hög kvalitet, precision och stor uppmärksamhet på detaljer gör Pinolino-möblerna till en favorit för alla hem.

Tillbehör

Pris
149 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Pinolino Doll bed Jasmin, komplett
371 kr