pink or blue romper set lama
Storleksguide
Variant:
  • pink or blue romper set lama
  • pink or blue romper set lama
  • pink or blue Strumpbyxor Animals
  • pink or blue romper set bus
  • pink or blue romper set bus

Pris
204 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A301778

pink or blue romper set lama
Texten har översatts automatiskt.
rosa eller blått - varumärket kring din babys första utrustning

Första gången med en nyfödd är underbar, känslomässig och utmattande samtidigt. Vad ditt barn behöver nu är kärlek i överflöd, trygghet och uppmärksamhet .... för allt annat finns det nu kärleksfullt designade kläder från märket rosa eller blått på Baby-Markt.de. En barns utveckling särskilt under de första 24 månaderna är spännande, snabb och överraskande. Våra experter har utvecklat många vackra produkter åt dig som gör livet med din lilla skatt enklare och trevligare. Kort sagt - den allround bekymmersfria utrustningen för små. Förutom många praktiska detaljer och exklusiva design, är kvaliteten på produkterna framför allt i förgrunden. Ökotex-certifierade kvaliteter gjorda av mjuk bomull används för barnets känsliga hud. Dimensionellt stabila material tål många tvättar och förblir skonsamma mot barnets hud. Med den ursprungliga utrustningen från rosa eller blå ser du till att ditt barn känns helt bekvämt och naturligtvis till rimliga priser. Varumärkesmode behöver inte vara dyrt, se själv i vår onlinebutik!

Trevlig pyjamas i vitt med gröna ränder. En söt lamaapplikation på bröstet ger en fantastisk design. Den mjuka bomullen garanterar en mångsidig känsla av välbefinnande och knappfästet gör det enkelt att ta på och ta av. Perfekt för din lilla.


Produktdetaljer:
  • Färg: Vit / Grön
  • Material: 100% Bomull
  • Tvättbar vid 30 °.
  • Ej lämplig för torktumlare
  • Pressknappar

Tillbehör

Pris
234 kr
Pris
102 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

pink or blue romper set lama
pink or blue romper set lama
204 kr