Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Philips AVENT SCF640/17 Nappflaska Classic 125ml
Tillfälligt slutsåld

Philips AVENT SCF640/17 Nappflaska Classic 125ml


Pris
64 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produkter ur serien:PHILIPS AVENT Klassik

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A131571

Philips AVENT SCF640/17 Nappflaska Classic 125ml
Minskad kinkighet, särskilt på natten

• System som kliniskt bevisats motverka kolik
• Unik anti-kolik-ventil
• För den växande bebisens behov.
• BPA-fri
• Lätt att rengöra
• Flasknapp storlek 0m+

Har kliniskt bevisats motverka kolik och obehag
Sömn och näring är viktiga för barnets hälsa och välmående. En slumpmässig klinisk studie genomfördes för att fastställa om designen på nappflaskor påverkar barnets beteende. Philips Avent Classic-nappflaskan visades minska kinkigheten med 28 minuter per dag jämfört med en annan flaska (46 minuter jämfört 74 minuter, p=0,05). Resultatet gällde i hög grad nattetid.

Barnet styr själv mjölkflödet vilket ger färre kräkningar, rapar och mindre gaser
Den unika ventilen på dinappen anpassas efter barnets rytm. Mjölken rinner bara i den hastighet som barnet väljer, vilket minskar risken att barnet äter för mycket, kräks och får gaser i magen.

Lätt att rengöra.
Den nya Classic+-flaskan består av bara 4 delar så att den snabbt och enkelt kan sättas ihop. Tack vare dess unika form är den här nappflaskan lätt och bekväm att hålla och greppa från alla vinklar, även för ett barns små händer. Den här flaskan består av bara fyra delar, har bred flaskhals och rundade hörn och är därför enkel att rengöra snabbt och noggrant. Du kan vara säker på att flaskan blir riktigt ren på nolltid. Den nya Classic+-flaskan är utformad att förhindra läckage vid matning, för att ge ordentlig matro.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Toppmärken