Philips Avent Natural-flaska SCF033 / 17, 260 ml, 1 st, transparent

Philips Avent Natural-flaska SCF033 / 17, 260 ml, 1 st, transparent


Pris
108 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produkter ur serien:PHILIPS AVENT Naturnära

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A268868

EAN: 8710103873617

Philips Avent Natural-flaska SCF033 / 17, 260 ml, 1 st, transparent
Texten har översatts automatiskt.
" Översikt Philips Avent Natural flaska SCF033 / 17

The nära till naturen barnflaska med ultra-mjuk bröstvårta liknar bröstet. Den breda bröstliknande spenen med flexibel och spiralformad komfortkudde möjliggör naturlig drickning för en problemfri kombination av amning och flaskmatning.
Den breda, bröstliknande spenen stöder ditt barn i ett naturligt drickmönster och gör det lättare för att kombinera amning och flaskmatning. Spenen har en speciell mjuk konsistens som imiterar känslan på bröstet. En flexibel kombinerad spiraldesign med vår unika komfortdyna resulterar i en flexibel spene som möjliggör naturlig drickning utan att spenen glider in. Antikoliksystemet minskar kolik och obehag genom att förhindra att luft kommer in i ditt barns mage. Tack vare sin unika form är flaskan lätt att hålla och greppa från alla håll för maximal komfort, även för små babyhänder. Den breda flaskhalsen gör det lätt att fylla på och lätt att rengöra. Flaskan består av endast några få delar för snabb och enkel montering.

produktdetaljer:
  • Naturligt drickande vid den breda, bröstliknande spenen
  • Ultramjuk spene imiterar känslan på bröstet
  • Flexibelt med komfortdyna i spiraldesign
  • Antikoliksystemet minskar kolik och obehag
  • Ergonomisk form för maximal komfort
  • Denna flaska är BPA-fri
  • Utvecklingsstadier: från och med den första månaden
  • Lätt att hantera och rengöra, snabb och enkel att montera
  • Kompatibel med Phillips Avent Naturnah intervall
"

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

PHILIPS AVENT

Philips Avent - Säkra och trygga barn- & babyprodukter

Philips Avent har tillverkat säkra och trygga barn- och babyprodukter sedan 1984. Philips Avent fortsätter att erbjuda innovativa och säkra produtker som är utvecklade med hjälp av omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna är kombinerbara och ger dig flexibilitet så du kan enkelt kan möta ditt barns förändrade behov i alla barnets utvecklingstadier. Philips Avent värnar om barnets hälsa och säkerhet och erbjuder produkter för allt från amninngs-tillbehör för en smidigare matning eller babyvakter för en lugnare sömn. Philips Avent babymonitor har dessutom vunnit "bäst i test" i flera utomstående tester. På pinkorblue.se kan du hitta ett stort utbud av barn- och babyprodukter från Philips Avent online.  

Våra bästsäljare

Philips Avent Natural-flaska SCF033 / 17, 260 ml, 1 st, transparent
108 kr