Philips Avent Luftfuktare HU2718/10
Pris
1295 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A306631

EAN: 8710103941996

Philips Avent Luftfuktare HU2718/10
Texten har översatts automatiskt.
Luftfuktaren i Philips 2000-serien ger ren fukt i torra miljöer samtidigt som den tyst distribuerar hygieniskt behaglig, ren luft i hela hemmet. NanoCloud-förångningstekniken sprider 99 % färre bakterier än ultraljud*.

NanoCloud-avdunstningsteknik sprider 99 % färre bakterier*.
Eftersom vattenånga-molekylerna är så små är de mindre kapabla att bära med sig bakterier i luften. Våra laboratorietester bekräftar att NanoCloud-tekniken sprider 99 % färre bakterier än ultraljudsfuktare*.

Återfuktar huden och minskar klåda.
NanoCloud-tekniken använder en naturlig, hygienisk avdunstningsprocess för att säkerställa optimal prestanda. Torr luft sugs in i enheten och rena vattenmolekyler i nanostorlek sprutas sedan in i luften, vilket frigör fuktig luft i rummet. Detta återfuktar huden och minskar klåda (särskilt under vintermånaderna).

Rena molekyler i nanostorlek lämnar inga vita fläckar eller våta fläckar.
Tack vare 360° Design s distribuerar luftfuktaren den fuktade luften jämnt i hela rummet och förhindrar att våta fläckar uppstår på golv och ytor. NanoCloud-tekniken minskar också risken för spridning av mineraler i luften, vilket förhindrar vita fläckar på möbler och ytor.

Mäter automatiskt luftfuktigheten i realtid var 3:e sekund
digital e-sensorn mäter luftfuktigheten var tredje sekund och slår på och av luftfuktaren vid behov för att se till att luftfuktigheten alltid är på rätt nivå beroende på dina behov.

Tyst läge: tyst men effektiv befuktning
Det särskilda tysta läget är utformat för att befukta luften med minimalt ljud, så att den kan arbeta tyst men effektivt under natten.

3 fuktnivåer garanterar ett optimalt fuktintervall från 40 till 60 %.
Med fuktningsinställningarna kan du välja mellan 40, 50 och 60 procent luftfuktighet för maximal komfort.

Elegant Design , lämplig för större rum upp till 32 m².
Philips luftfuktare har 3 fläkthastigheter och en befuktningshastighet på 200 ml/timme i den högsta inställningen. Den är perfekt för mindre rum i huset - upp till 32 m².

Återkoppling av fuktighet i realtid
På displayen digital e visas fuktighet i realtid med siffror, vattennivå, timer och lägen.

Produktdetaljer:
 • Rekommenderad rumsstorlek: 32m²
 • Sprider 99 % färre bakterier*
 • Tyst läge för tyst drift, >34 dB
 • Befuktningskapacitet: 220 ml/timme
 • Filterlivslängd: 6 månader
 • Vattenbehållarens kapacitet: 2 liter
 • Program: Automatiskt och tyst läge
 • Fläkthastighet: 3
 • Driftstid: 1 - 9 timmar
 • Spänning: 220 - 240 Volt
 • Mått: bredd x djup x höjd 22 x 22 x 35 cm
 • Vikt: 2,56 kg
 • Kabellängd: 1,5 m
 • Design : Svart och roséguld

*Testad av ett tredjepartslaboratorium enligt ZD/172017-standarden: Testresultatet är baserat på testanordningen i maximalt läge, med ett utsläpp av 20 g bakterievätska i en förseglad kammare på 30 m³. Bakterievätskan består av en blandning av sterilt vatten och Staphylococcus albus (8032);
*Om testutrustningen har ett luftfilter måste det tas bort före försöket. (Koncentrationen av bakterier i luften beror på många faktorer, t.ex. luftväxling, rummets storlek och konfiguration).
* Förhindrar våtfläckar och damm - test av oberoende tredje part: Mätning av mineraldeposition från vätskedroppar på möbler i enlighet med DIN 44973, IUTA e.V.; här mättes mineraldeposition på möbler orsakad av vätskedroppar i luften under en tretimmarsperiod.
*Rummets storlek beräknas utifrån den luftfuktningsgrad som testats av ett oberoende laboratorium i enlighet med AHAM HU-1-2006 (R2011).
*Enligt en granskning från 2018 av de miljöparametrar som krävs för optimal sömn, som publicerats i en vetenskaplig tidskrift, är den optimala luftfuktigheten för människor mellan 40 och 60 % relativ luftfuktighet. Om luftfuktigheten ligger utanför detta intervall påverkas sömnen negativt.
*Vetenskaplig litteratur visar att det är viktigt att öka den relativa fuktigheten i torr inomhusluft för att minska känslan av torr luft.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

PHILIPS AVENT

Philips Avent - Säkra och trygga barn- & babyprodukter

Philips Avent har tillverkat säkra och trygga barn- och babyprodukter sedan 1984. Philips Avent fortsätter att erbjuda innovativa och säkra produtker som är utvecklade med hjälp av omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna är kombinerbara och ger dig flexibilitet så du kan enkelt kan möta ditt barns förändrade behov i alla barnets utvecklingstadier. Philips Avent värnar om barnets hälsa och säkerhet och erbjuder produkter för allt från amninngs-tillbehör för en smidigare matning eller babyvakter för en lugnare sömn. Philips Avent babymonitor har dessutom vunnit "bäst i test" i flera utomstående tester. På pinkorblue.se kan du hitta ett stort utbud av barn- och babyprodukter från Philips Avent online.  

Våra bästsäljare

Philips Avent Luftfuktare HU2718/10
Philips Avent Luftfuktare HU2718/10
1295 kr