70 Personer
har tittat på den här produkten idag.
Philips AVENT Babyvakt SCD630/26

Philips AVENT Babyvakt SCD630/26


2599 kr
Pris 2030 kr Fri frakt!
Du sparar
569 kr (22%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A167854

Philips AVENT Babyvakt SCD630/26
Digital videobabyvakt

Med Philips Avent SCD630 får du alltid en säker och privat kontakt med ditt barn. Lyssna på barnet med perfekt ljudkvalitet och se även ditt barn tydligt (3,5 tums skärm)


Högupplöst 3,5-tums skärm med kristallklart mörkerseende. Se barnet dag och natt med tydligt infrarött mörkerseende som slås på automatiskt. Se barnet sova med hög upplösning på extra stor 3,5 tums färgskärm.

Övervaka temperaturen i barnets rum

Temperatursensorn med ett anpassningsbart alarm låter dig övervaka klimatet i barnets rum. Barnet kan inte reglera sin kroppstemperatur lika bra som du kan och en lätt temperaturförändring kan göra barnet oroligt. En anpassad temperatursensor larmar dig omedelbart genom den digitala displayen på föräldraenheten, om klimatet i barnets rum förändras.

* Inomhusräckvidd upp till 50 meter, utomhusräckvidd upp till 300 meter

Nattlampa + MP3-plug-and-play

Lugnande nattlampa och vaggvisor som ditt barn tycker om En vaggvisa och varmt sken från en nattlampa lugnar oroliga barn. Från alla rum i huset kan du välja mellan 5 lugnande melodier, slå på nattlampan och hjälpa barnet att somna på nolltid.

Skapa kontakt med samtalsfunktion

Ibland behöver barnet bara få höra din röst. Skapa kontakt med samtalsfunktion. Ibland behöver ditt barn bara få höra det lugnande ljudet av din röst. Med den här viktiga funktionen behöver du bara klicka och sedan kan du prata med ditt barn, oavsett var du befinner dig i hemmet.

VibrationsalarmPrivat och säker anslutning

Unik handenhetssammankoppling ger helt privat och säker anslutning. Ny anpassningsbar FHSS-teknik (Frequency Hopping Spread Spectrum) ger minimala störningar.

Hör ditt barn med klart ljud

Hör minsta skratt, joller och hickning klart och tydligt. Du ser barnet hela tiden och hör det med kristallklart ljud.

Energibesparande eco-läge med anslutningsindikator

Växla till ECO-läget för att minska strömförbrukningen under lugna stunder i barnets rum. Du är ändå ansluten till ditt barn via den unika länkindikation. ECO-läget stänger av ljud-/video-sändningar och enheterna ansluts endast när barnet gråter eller låter.

Pålitlig och trygg

Tre lampor visar ljudnivån i barnets rum, även när föräldraenheten är inställd på ljudlöst. Kopplingsindikation visar att monitorn är inom räckhåll och ansluten. Föräldraenheten aviserar om monitorn är utom räckvidd eller om batteriet är svagt, så du vet alltid att anslutningen fungerar. Lyssna på barnet med perfekt ljudkvalitet och se även ditt barn tydligt (3,5 tums skärm) vare sig det är ljust eller mörkt. Föräldraenheten meddelar dig när vakten är utanför räckvidden eller när batteriet är svagt, vilket hjälper dig se till att du alltid är ansluten till ditt barn. Lampor tänds för att visa ljudnivån i barnets rum, även när föräldraenheten är inställd på ljudlös.

Utmärkt driftstid för nattövervakning

Den praktiska uppladdningsbara föräldraenheten ger den frihet som mobil sladdlös övervakning ger, i upp till 10 timmar, innan enheten behöver laddas på nytt.

Lampor tänds för att visa ljudnivån i barnets rum, även när föräldraenheten är inställd på ljudlös.

Välj den bästa ljudnivån för omgivningen Du kan ställa in babyenhetens mikrofonkänslighet. Mikrofonkänsligheten bestämmer vilken ljudnivå babyenheten känner av. Till exempel vill du kanske höra om barnet gråter men inte om det jollrar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Kundbetyg: - Philips AVENT Babyvakt SCD630/26
Genomsnittsbetyg 2 Betyg
 
1
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner
Philips AVENT Babyvakt SCD630/26
2599 kr
2030 kr
Toppmärken