Peg-Pérego Babyskydd Viaggio FF105 i-Size MartePeg-Pérego Babyskydd Viaggio FF105 i-Size Marte

Peg-Pérego Babyskydd Viaggio FF105 i-Size MartePris
2491 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A262713

EAN: 8005475393260

Peg-Pérego Babyskydd Viaggio FF105 i-Size Marte
Det nya babyskyddet är godkänt enligt i-Size och är lämplig för barn från 71 - 105 cm upp till 20 kg för barn från 1-4 år.
Babyskyddet Viaggio FF105är testat och godkänd enligt I-size och är lämpligt för barn från 1-4 år. Den har ett sidokollisionssystem „Adjustable Side Impact Protection“ som går att justera i sex olika höjdlägen helt individuellt efter barnet. Du kan justera ryggstödet i olika positioner. Så blir det skönare om barnet vill ta sig en tupplur. Babyskyddet är utrustat med ett fempunktsbälte som hålls samman med hjälp av ett fäste för att inte halka över axlarna. På baksidan finns utfällbara kinetiska vingar som bidrar till högre säkerhet i händelse av en olycka.
Tack vare optimal vaddering på sidorna så är barnets huvud optimalt skyddat. Bilbarnstolen har ett integrerat inlägg för nyfödda. Ett vadderat inlägg optimerar bältesförloppet och positionen på spännet. Fempunktsbältet är även mjukt vadderad och kan anpassas efter barnet. Utöver det är babyskyddet utrustat med en mugghållare för att barnet alltid ska ha drycken nära till hands.

Babyskyddet kan endast användas i kombination med en isofixbas som finns att köpa separat. Det är samma bas som du använder till Primo Viaggio i-Size.

Monteras med en basenhet som finns att köpa separat. Basen monteras med bilens isofix_fästen och babyskyddet monteras direkt på basen.

Tyget är även mjukt och skönt och har goda andningsegenskaper. Vid behov kan klädseln tas av för attt

Produktdetaljer:
  • Testad och godkänd enligt ECE R129
  • i-Size Standard
  • 71 - 105 cm
  • 9 - 20 kg
  • Inklusive mugghållare
  • Tillåten i flyg: nej
I leveransen ingår: Viaggio FF105 utan den avbildade i-Size-basen

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Peg-Perego

Peg-Perego - Från en familj till en annan

Peg-Perego grundades år 1949 i Italien av Giuseppe Perego. Företagen representerar italiensk know-how av högsta kvalitet. Detta uppnår Peg-Perego genom teknologiska innovatiner, bekvämna och säkra material samt oerhörd fokus på detalj.

Målet med varje Peg-Perego produkt är att den ska förenkla familjevardagen. Därför är även familjerna av Peg-Perego anställda de första att testa nya produkter. På så sätt kan en god funktionalitet verkligen garanteras. Bli du också en del av familjen och upptäck vårt breda Peg-Perego sortiment!

Våra bästsäljare

Peg-Pérego Babyskydd Viaggio FF105 i-Size Marte
2491 kr