Pampers Splash ers storlek 3-4, 12 engångsbaddukar

Pampers Splash ers storlek 3-4, 12 engångsbaddukar


Pris
70 kr
(5,83 kr / Styck)
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A296584

EAN: 8001090698346

Pampers Splash ers storlek 3-4, 12 engångsbaddukar
Texten har översatts automatiskt.
Pampers Spashers flytande blöjor tillåter ditt barn att plaska runt i vattnet utan att oroa dig. Pampers Splash De drar inte upp vatten som vanliga blöjor och är därför bekväma att bära både vått och torrt. Manschetter med dubbla ben sitter tätt runt barnets ben för säkert skydd mot läckage. Detta gör dem idealiska för poolen, stranden och mycket mer. Pampers Splash ers är utrustade med ett unikt blöjande midjeband som sträcker sig runt, så badduvarna anpassas som en baddräkt och är lätta att ta på och ta av - även när de är våta. Pampers Splash ers kan också tas bort snabbt och ändras tack vare de öppna sidorna. De vatteninspirerade designerna gör att de ser ut som äkta badkläder. Med Pampers Splash ers är en dag vid poolen ännu roligare.

produktdetaljer:
  • Pampers Splash han engångsblöjor: designad för vatten kul vid poolen på stranden
  • Blöjor blöter inte helt i vatten som vanligt för optimal passform i vått eller torrt skick
  • Dubbla ben manschetter passar tätt runt barnets ben för att förhindra läckage
  • Den hela stretchiga blöjan i midjan erbjuder bekväm passform i en baddräkt
  • De lätt trasbara sidorna förenklar blöjan snabbt byt
  • Med vattnet -inspirerade motiv de ser ut som verkliga badkläder

Tillbehör

Pris
133 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pampers

Pampers – Glädje, hälsa och utveckling för barn

Pampers har i mer än 50 år producerat högkvalitativa blöjor och tvättservetter. Produkterna är anpassade till barnets olika utvecklingsstadier och ger en optimal torka och passform. Blöjorna och tvättservetterna utvecklas tillsammans med föräldrar och experter, blant annat barnläkare och dermatologer.

Alla Pampers produkter är gjorda av säkra material som passar känslig hud och som testas noggrant och regelbundet i kvalitetskontroller, även efter avslutad produktutveckling. Sedan 2006 samarbetar Pampers även med UNICEF för att försöka bekämpa spädbarnsdödlighet i utvecklingsländer.

Våra bästsäljare

Pampers Splash ers storlek 3-4, 12 engångsbaddukar
70 kr
(5,83 kr / Styck)