Pampers New Baby Storlek 2 Mini (3-6 kg) Månadsförpackning 240 styckenPampers New Baby Storlek 2 Mini (3-6 kg) Månadsförpackning 240 stycken

Pampers New Baby Storlek 2 Mini (3-6 kg) Månadsförpackning 240 stycken


Pris
547 kr
(2,28 kr / Styck)
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produkter ur serien:Pampers Premium Protection

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A067257

EAN: 4015400557425

Pampers New Baby Storlek 2 Mini (3-6 kg) Månadsförpackning 240 stycken
Pampers New Baby Storlek: 2 Mini (3-6 kg) 240 stycken


Highlights:

Egenskaper:

• Förpackningen innehåller 240 blöjor.
• Fuktindikator som hjälper dig att se när din baby behöver en ny blöja.
• Speciellt utformad för att absorbera mjuk avföring.
• Ultra mjukt material som andas.
• Mjuka stretchiga sidor och mjuka fästen/standardfästen för mindre spädbarn/större barn.
• Pampers New Baby finns i 3 storlekar: 1: 2-5 kg, 2: 3-6 kg, 3: 4-7 kg.

Produktbeskrivning:

Vårt bästa skydd för den nyföddas hud. Varje litet mirakel kräver vårt bästa skydd och det är därför våra New Baby-blöjor nu har en indikator som ändrar färg. Den blir blå när ditt barn kissar så att du vet när en ny blöja behövs. Blöjan har en unik Absorb-Away-yta som är särskilt utformad för att absorbera det nyfödda barnets mjuka bajs och hålla barnet torrt och skyddat. Nu är den dessutom ännu mjukare och omsluter ditt barn med komfort och skydd.
Använd tillsammans med nya Sensitive Maximum Care våtservetter, våra mjukaste våtservetter för Pampers mildaste rengöring av ditt barns känsliga hud.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pampers

Pampers – Glädje, hälsa och utveckling för barn

Pampers har i mer än 50 år producerat högkvalitativa blöjor och tvättservetter. Produkterna är anpassade till barnets olika utvecklingsstadier och ger en optimal torka och passform. Blöjorna och tvättservetterna utvecklas tillsammans med föräldrar och experter, blant annat barnläkare och dermatologer.

Alla Pampers produkter är gjorda av säkra material som passar känslig hud och som testas noggrant och regelbundet i kvalitetskontroller, även efter avslutad produktutveckling. Sedan 2006 samarbetar Pampers även med UNICEF för att försöka bekämpa spädbarnsdödlighet i utvecklingsländer.

Våra bästsäljare

Pampers New Baby Storlek 2 Mini (3-6 kg) Månadsförpackning 240 stycken
547 kr
(2,28 kr / Styck)