Vi säger TACK ♡
Vi säger TACK ♡
Hämta din
överraskning
00
t
00
min
00
s
Klicka häri
Pampers Active Fit stl 4 Maxi (7-18 kg) Månadsförpackning 168 stycken

Pampers Active Fit stl 4 Maxi (7-18 kg) Månadsförpackning 168 stycken


Pris
596 kr
(3,55 kr / Styck)
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A067259

Pampers Active Fit stl 4 Maxi (7-18 kg) Månadsförpackning 168 stycken
Pampers Active Fit storlek 4 Maxi (7-18 kg)

Produktegenskaper:

• Innehåller 168 blöjor
• Det extremt sugkraftiga materialet stänger inne fuktigheten perfekt och har nu ett 15 % större uppsugningsområde
• Pampers torraste blöja. Nu 20 % tunnare, extra mjuk och den andas.
• Pampers Active Fit har den revulutionära DryMax-kärnan som förser ditt barn med oöverträffad torrhet

Active Fit - för att inte behöva ta paus från lekandet

Så snart din baby börjar röra på sig, går det inte stoppa dennes lust att göra det. Nya Pampers Active Fit erbjuder inte bara den bästa passformen utan är även Pampers torraste blöja med ett 15 % större uppsugningsområde.

Den nya uppsugningsteknologin från Pampers kan din baby leka utan paus - hur mycket den än rör på sig!

Nya Activefit håller din baby helt torr, har den bästa passformen och ser till så att din baby mår bra. Så kan babyn utnyttja sin nyfunna mobilitet så länge som möjligt utan att behöva byta blöja.

Hur hittar jag rätt storlek?

Det är viktigt för ditt barn att blöjan inte sitter för löst på det sättet undviker du att det rinner ut från blöjan. Principen för storlek vid köp av blöjor är vikten på din baby. Det är lätt att själv väga din baby: ställ dig först själv på vågen (utan baby) och sedan en gång med baby. Skillnaden mellan vikten med baby och utan barn är vikten på din baby.

Säkerhet vid blöjbyte

Du köper de dyraste leksakerna men ändå leker barnet med de konstigaste sakerna - så som med blöjan. Var försiktig och se till så att blöjan stannar där där den hör hemma - runt babyns rumpa. Akta så att babyn inte stoppar blöjan i munnen. Släng trasiga blöjor direkt och läs varningstexten på alla förpackningar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Pampers

Pampers – Glädje, hälsa och utveckling för barn

Pampers har i mer än 50 år producerat högkvalitativa blöjor och tvättservetter. Produkterna är anpassade till barnets olika utvecklingsstadier och ger en optimal torka och passform. Blöjorna och tvättservetterna utvecklas tillsammans med föräldrar och experter, blant annat barnläkare och dermatologer.

Alla Pampers produkter är gjorda av säkra material som passar känslig hud och som testas noggrant och regelbundet i kvalitetskontroller, även efter avslutad produktutveckling. Sedan 2006 samarbetar Pampers även med UNICEF för att försöka bekämpa spädbarnsdödlighet i utvecklingsländer.

Pampers Active Fit stl 4 Maxi (7-18 kg) Månadsförpackning 168 stycken
596 kr
(3,55 kr / Styck)
Toppmärken