Our Generation - Tillbehör Styling Curly Splendor

Our Generation - Tillbehör Styling Curly Splendor


Pris
456 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300990

EAN: 062243253070

Our Generation - Tillbehör Styling Curly Splendor
Texten har översatts automatiskt.
Förvandla din docka till ett lockigt huvud med Stylish Curls Accessory Kit! Ge dina dockor ett helt nytt utseende med en vågig eller lockig frisyr som inte skadar dockans hår.

Lägg först den blommiga salongkappen på din docka för att hålla klädseln ren och torr. Använd den fina dimssprayflaskan för att lätt dämpa en del av dockans hår med vatten. Borsta försiktigt ut denna hårdel och linda den runt locktången. Fäst den tvinnade strängen mot huvudet med en bobby-stift. Låt sedan dockans hår lufttorka. och voila - vackra lockar och vågor!

Kom ihåg att aldrig utsätta din docka för värme! För att ändra lockarna tillbaka till rakt hår, fukta dock dockans hår med vatten och borsta det rakt. Låt det lufttorka igen. Dina dockor kommer att älska att få ett helt nytt utseende. Använd uppsättningen för att fräscha upp lockar för dockor som redan har lockigt hår, eller bli riktigt kreativa och skapa några lockar för dina lekhästar också!

Produktinformation:
  • Innehåll: 1 hårborste, 1 sprayflaska, 1 kam, 8 bobby-stift, 6 papiljotter, 1 salongkapsel.
  • ålder: från 3 år
Varning!
Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk. Inte lämpligt för barn under 3 år.
Behandla inte dockhår med värme!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Our Generation - Tillbehör Styling Curly Splendor
Our Generation - Tillbehör Styling Curly Splendor
456 kr