Our Generation docka Rosalyn Styling Queen 46 cm

Our Generation docka Rosalyn Styling Queen 46 cmPris
534 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300438

EAN: 062243345881

Our Generation docka Rosalyn Styling Queen 46 cm
Texten har översatts automatiskt.
Min tid att lysa!
Visa ditt goda humör med Our Generation docka Rosalyn! Låt din glittrande personlighet lysa med massor av glamour och glitter!

Rosalyn älskar att utforma n på många olika sätt, t.ex. genom att sätta på lite extra glitter! Använd stenciler och glitterlim som ingår i paketet för att få Rosalyns glittrande personlighet att lysa ännu mer genom de tillfälliga glittertatueringarna! När du är redo för en ny design är tatueringarna lätta att gnugga. Då kan du börja om med helt nya Design s.

Rosalyn bär en vacker rosa satinklänning med glittrande paljetter. Hon bär också lila skor och en matchande glittrande rosa hårbåge, som ser helt enkelt fantastiskt ut i hennes snygga axellånga blonda hår. Rosalyns hår är silkeslen och det är mycket roligt att borsta det och på många sätt att utforma n!

produktdetaljer:
  • Dockdimensioner: 46 cm
  • Innehåll: 1 docka, 1 klänning, 1 hårbåge, 1 underkläder, 1 par skor, 4 återanvändbara klistermärken, 3 glitter tatueringsfärger, 1 flaska lim, 1 bruksanvisning
  • Ålder: Från 3 år

Se upp!
Ej lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar som kan sväljas!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Our Generation docka Rosalyn Styling Queen 46 cm
Our Generation docka Rosalyn Styling Queen 46 cm
534 kr