Our Generation - Cinema & Film Theatre Set
Pris
3382 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300960

EAN: 062243406995

Our Generation - Cinema & Film Theatre Set
Texten har översatts automatiskt.
Denna Our Generation-biograf och Hollywood-karaktärsuppsättning innehåller 50 artiklar för att ge dina filmbesökare en lekfull filmupplevelse!

På de sex filmaffischerna kan de se vad som just nu spelas på storskärmen och med 74 tecken och symboler du kan skriva meddelanden på anslagstavlan! Sälj biljetterna vid bioingången och använd ändringen för att ändra dem. På ditt mellanmål kan du sälja alla godsaker och fylla dina kunders mellanmålkorgar med mat och dryck! Tryck på knappen på popcornmaskinen för att se den snurra. Stäng av lamporna i teatern när alla filmbesökare sitter och filmen börjar!

Visa dina dockor din favoritfilm på din surfplatta. Placera din surfplatta på en bar vid filmskärmen och spela upp filmen. Tillsammans med dina favoritdockor och dina vänner blir detta en unik bioupplevelse!

Produktinformation:
  • Innehåll: 1 biograf, 2 vattenflaskor, 2 drycker, 1 nacho tallrik, 2 mellanmål brickor, 2 brickor, 3 kanel bullar, 6 mynt, 4 popcorn lådor, 2 kringlor, 1 servett hållare, en popcorn smak shaker, 2 läskflaskor, 2 choklad aden barer, 2 korv, 2 korvbullar, 2 korvpapper, 1 flaska ketchup, 1 flaska senap, 5 sedlar på papper, 1 rulle filmbiljetter, 6 filmaffischer, 74 bokstäver
  • Ålder: från 3 år

Varning
Passar inte barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Our Generation - Cinema & Film Theatre Set
Our Generation - Cinema & Film Theatre Set
3382 kr