osann Bilbarnstol Lupo Enhörning, rosa
1099 kr
Pris
1002 kr
Fri frakt!
Du sparar
97 kr (9%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A238912

osann Bilbarnstol Lupo Enhörning, rosa
Lupo kombinerar två bilbarnstolar i en. Tack vare sin långa användningstid med höjdjusterbart nackstöd passar den för barn från 8 månader -12 år.

Den har utvecklats efter säkerhetstekniska och ortopediska riktlinjer. Mjuk anatomiskt formad bilbarnstol gör att barnet sitter skönt även under längre åkturer.

Bilbarnstolen är försedd med ett huvudstöd som skyddar särskilt bra i händelse av en sidokollision. Det är även justerbart på höjden för att anpassas efter barnets växande.

Lupo är utrustad med en mjuk klädsel av 100 % Polyester.

Produktdetaljer:
  • Nackstödet kan justeras i 6 olika lägen
  • Bekväma armstöd
  • Optimal bältesdragning.
  • Optimerat sidokollisionsskydd
  • Central bältesjustering

Tekniska uppgifter:
  • Bilbarstol Grupp 1/2/3
  • Från 8 månader - 12 år (9 - 36 kg)
  • Mått: L/B/H: 66,5 x 48 x 43 cm
  • Vikt: 5,1 kg

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Osann GmbH

Osann - för familjens bästa

Osann utvecklar bekväma och säkra produkter för bebisar och barn. I sortimentet finns bland annat babyskydd, bilbarnstolar, paraplyvagnar, barnvagnar, barnsängar och säkerhetsgrindar. Här har man kombinerat funktion med stilren design för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Osann utmärker sig genom hög kvalitét till ett bra pris.
osann Bilbarnstol Lupo Enhörning, rosa
1099 kr
1002 kr
Toppmärken