Nytt klass ic leksaker redskap pussel
Pris
245 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300421

EAN: 8718446005252

Nytt klass ic leksaker redskap pussel
Texten har översatts automatiskt.
Vackert kugghjulspussel - när alla kugghjul har förbryllats på rätt ställe, vänder de alla samtidigt så fort en vrids. Designad för att uppmuntra öga-hand-koordination och koncentration. Detta pussel är lämpligt för barn från 36 månader. Varje barn borde veta hur det är att skapa musik, leka med byggstenar och återskapa föremål.

New Class ic Toys erbjuder leksaker som bidrar till en positiv utveckling av barnet. Säkerhet och spelglädje står i förgrunden. Alla produkter från New Class ic Toys uppfyller de europeiska säkerhetsnormerna för leksaker.

Vårt leksaksortiment innehåller produkter tillverkade av ärliga och hållbara material. Med New Class ic Toys förmedlas traditionellt spel till nästa generation på ett sätt som är relevant för nuet. På detta sätt hjälper vi till att spela är pedagogiskt och värdefullt.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 30 x 30 x 3 cm.
  • Material: trä
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämpligt för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Nytt klass ic leksaker redskap pussel
245 kr