NUK Startset Nature Sense Perfect vit, från 1 månad

NUK Startset Nature Sense Perfect vit, från 1 månad


Pris
511 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A213167

NUK Startset Nature Sense Perfect vit, från 1 månad
NUK Nappflaska Nature Sense
Vi kan inte ersätta moder natur – men hon är en förebild för oss. Vi hos NUK har som uppgift att komma närmre naturen och därför har vi utvecklat den nya nappflaskan NUK Nature Sense. Det speciella med flaskan: de fina dryckesöppningarna efterliknar bröstets mjölkkanaler och skapar därför en bättre drickupplevelse och ett naturligare dryckflöde. Det gör omställningen mellan amning och flaska lättare både för dig och för barnet.

Efterliknar modersbröstet – NUK Nature Sense dinapp
Dinappen till NUK Nature Sense nappflaska är mer lik modersbröstet än någonsin förr. För mödrar som inte kan amma eller har svårt med att vänja bebisen med flaskan är den här nappflaskan optimal. Den extra breda och flexibla kontaktytan för munnen passar bebisens mun extra bra och den innovativa antikolik-ventilen förhindrar barnet att svälja luft. Det extra mjuka sugspetsen är snarlik bröstvårtan och passar extra bra i munnen.

Vad den naturnära nappflaskan mer har att erbjuda
NUK Nature Sense nappflaska är tillverkad av kvalitativ Polypropylen, BPA fri och är extra hållbar. Den är enkelt att rengöra och fylla på tack vare den extra breda halsen. Locket säkrar dryckesöppningarna så att man enkelt kan ta med sig nappflaskan.

Produktdetaljer:
 • Optimalt dryckesflöde med fina öppningar.
 • Silikondinapp med antikolikventil.
 • Praktisk lock som skyddar mot spill.
 • Flaska av Polypropylen.
 • BPA-fri
I leveransen ingår:
 • Attraktiv presentförpackning.
 • NUK Nature Sense Flaskor:
  • 2 x 150 ml med dinapp i storlek S (modersmjölk) 0-6 månader
  • 2 x 260 ml med dinapp i storlek M (välling) 6-18 månader
 • 2 extra NUK Nature Sense dinappar i storlek M 0-6 månader
 • 1 x NUK Flaskborste Twist för rengöring av flaskor.
 • 1 x NUK Genius Silikon-napp „MyFirst NUK“ 0-6 månader, med ortodontisk NUK-form och anatomistskt formad munsköld.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

NUK Startset Nature Sense Perfect vit, från 1 månad
511 kr
Toppmärken