NUK Starterset Nature Sense Måltid från födseln

NUK Starterset Nature Sense Måltid från födseln


Pris
631 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produkter ur serien:NUK Nature Sense

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A254065

EAN: 4008600251811

NUK Starterset Nature Sense Måltid från födseln
Barnet har äntligen kommit! Färskbakade föräldrar kan se fram emot många spännande äventyr där man lär känna, både sig själv, och barnet. I detta ingår också måltiderna. NUK Nature Sense nappflaskor vars dinappar efterliknar modersbröstet mer än någonsin för att ge en trygg känsla.

Med NUK Nature Sense Starter-Set Måltid kan du slå många flugor i en smäll. Här i ingår nämligen: 2 NUK Nature Sense nappflaskor med dinappar, 1 NUK Thermo Express Flaskvärmare, 2 NUK Easy Learning matsked, 1 NUK mjölkpulverpotionerare samt 1 NUK Genius Silikon-napp. Med detta är du och din bebis bra förberedda för en spännande start!

I leveransen ingår:
  • 2 NUK Nature Sense nappflaskor i polypropen (PP) 150ml med Nature Sense Silikon-dinapp 0 - 6 månader (storlek S) för te och bröstmjölk, BPA-fri skyddskåpa som stänger dricköppningarna.
  • 1 x NUK Thermo Express Flaskvärmare för extra snabb uppvärmning med hjälp av vattenånga.
  • 2 x NUK Easy Learning matsked med extra långt och böjligt handtag för djupa glas.
  • 1 x NUK mjölkpulverportionerare med tre enskilt stängbara smådosor.
  • 1 x NUK Genius Silikon-napp "My First NUK", 0 - 6 månader, med extra mjuk och munplatta samt skyddskåpa.

NUK Thermo Express Flaskvärmare- snabb och enkel uppvärmning

Flaskvärmare tillhör en av de apparaterna som verkligen underlättar vardagen för föräldrar. Nyblivna föräldrar känner till problemet: ständiga blickar på termometern - är flaskan för varm eller för kall? Vilken temperatur är ideal för mjölk? Det tillhör det förflutna med NUK Themro Express flaskvärmare. På bara 90 sekunder* kommer mjölken upp i den riktiga temperaturen samtidigt som de viktiga näringsämnena och vitaminerna bibehålls.

Enkel att hantera: Fyll på med vatten och ställ i maten i flaskvärmaren. Tryck på knappen och sen har du uppvärmd mat på endast 90*sekunder med rätt temperatur med hjälp av vattenånga. Integrerad kontroll-lampa som visar de olika uppvärmningsfaserna. När vattnet är förångat stänger maskinen av sig själv. NUK Thermo Express flaskvärmare är ämnat för glas och flaskor standardstorlek.

Den platssparande och lätta flaskvärmaren är även säker. Det automatiskta överhettningsskyddet stänger av uppvärmningen automatiskt. Den separata korgen fungerar som glasbehållare, med vilken man enkelt kan ställa in och ta ur flaskor och glas i och ur värmaren, vilket gör att man enkelt kan rengöra flaskvärmaren.

*Från rums- till dricktemperatur för upphettning av 120 ml vätska i en 240 ml flaska.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Starterset Nature Sense Måltid från födseln
631 kr