10% i shoppen | 12% i appen
10% i shoppen | 12% i appen
Endast idag:
VÄLJ RABATTKOD
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

NUK Starter Set First Choice + Disney Winnie the Pooh
Tillfälligt slutsåld

NUK Starter Set First Choice + Disney Winnie the Pooh


Pris
234 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299474

EAN: 4008600368410

NUK Starter Set First Choice + Disney Winnie the Pooh
Texten har översatts automatiskt.
Winnie the Pooh och hans vänner i NUK-sortimentet
Den glada Winnie the Pooh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK-sortimentet med hjärtvärmande design. Förutom hans smekmånad följer Tigger och I-Aah honom på hans spännande resa in i NUK-produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap bemästrar Winnie the Pooh och hans vänner varje spännande äventyr. Upptäck kollektionen nu!

NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Starter Set, med 4 babyflaskor inklusive silikonspenar och flaskask, 0-6 månader
Av NUK där är som grundutrustning NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + startpaket. Med denna högkvalitativa uppsättning tas allt hand om från början. Den innehåller en flaskask för förvaring av upp till sex NUK First Choice eller andra NUK-barnflaskor. Lådan är gjord av lätt och mycket robust polypropen (PP).
Satsen innehåller fyra NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + babyflaskor i polypropen (PP) med fantastiska motiv: För den lilla hungern två flaskor med 150 ml vardera och ytterligare två med 300 ml vardera. Babyflaskorna av PP är lätta och beständiga. Flaskorna är lätta att öppna och stänga tack vare den praktiska skruvringen. Den breda flaskhalsen möjliggör enkel påfyllning och rengöring.
Varje NUK First Choice + -flaska i startpaketet är utrustat med en käftvänlig NUK-spene med naturligt brett läppstöd, vilket ger spädbarn en bekant känsla när de dricker, bara som vid en mors bröst. Alla NUK First Choice + babyflaskor är lämpliga för kombinationen amning och flaskmatning och växer med ditt barn - när ditt barn växer kan flaskorna enkelt kombineras med andra NUK First Choice-spenar och tillbehör.

< stark> Den ideala presentidén för unga föräldrar:
NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + Starter Set - den praktiska grundutrustningen för att växa upp.

Det mest naturliga spenen för ditt barn
NUK First Choice har varit det första valet för flaskmatning baserat på amningsmodellen i många år. Med NUK First Choice + har vi lyckats komma ännu närmare naturen - för hälsosam käkeutveckling och en dricksupplevelse som vid en mors bröst.

Naturligt och tandreglering korrekt
The NUK-spenarnas speciella NUK-form är modellerad på moderns bröst vid amning. Det lämnar ditt barns tunga och käft tillräckligt med utrymme för den naturliga sugrörelsen.
Mjuk som moderns bröst
Tack vare den nya Softzone anpassar silikonens sugdel ännu bättre till gommen - för en naturlig dricksupplevelse.

Ingen kolik *
Antikolikluftsystemet garanterar ett naturligt flöde av mat. Så att ditt barn kan dricka på ett avslappnat sätt utan att svälja luft.

Kliniskt testad **
På grund av sin särskilt naturliga form är NUK-spenen mycket väl accepterad av spädbarn. Det är därför också lämpligt för spädbarn som kombinerar amning och flaskmatning.
* Oberoende marknadsundersökning bland 205 mödrar, Tyskland 201899% av mödrarna bekräftar att NUK First Choice + -flaskan inte orsakar kolik.
** Vetenskaplig studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6. Mer information finns på http: // www. nuk .en / en_en / ueber- nuk / nuk -forschung.html

Leveransomfattning:
  • 2x 300ml NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + polypropylen (PP) babyflaskor med silikonspenar 0-6 månader M (mjölk)
  • 2x 150 ml NUK Disney Winnie the Pooh First Choice + polypropylen (PP) babyflaskor med silikonspen 0-6 månader S ( te, bröstmjölk)
  • Ingen kolik * - NUK Anti-Colic Air System säkerställer ett naturligt flöde av mat
  • Kliniskt testad **: För en optimal kombination av amning och flaskmatning
  • NUK Flaskask av högkvalitativt material - perfekt som dropphjälpmedel efter rengöring och för förvaring

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare