VÄLJ DIN RABATTKOD!
VÄLJ DIN RABATTKOD!
Spara upp till
600 kr
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
NUK Starter-Set Baby blå från födseln

NUK Starter-Set Baby blå från födselnPris
219 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A229170

EAN: 4008600282372

NUK Starter-Set Baby blå från födseln
Ett praktiskt set för barnets första månader. Alla produkter är fria från BPA och fint förpackat i en presentförpackning. Den perfekta presenten för födseln.

I leveransen ingår:
  • 1 x NUK FIRST CHOICE Anti-kolik flaska av PP 150 ml, med dinapp: Silikon Storlek 1 (0 - 6 månader) M
  • 1 x NUK FIRST CHOICE Anti-kolik flaska av PP 300 ml, med dinapp: Silikon Storlek 1 (0 - 6 månader) M
  • 2 x NUK Silikon Nappar TRENDLINE utan ring, storlek: 1(0 - 6 månader)
  • 1 x NUK Skallra
Die NUK First Choice Nappflaskor
Utvecklingen av munhålan står i nära anslutning till barnets utveckling. Ingenstans i kroppen finns så många muskler och nerver som i munnen. Gjord för att efterlikna bröstet. Barnet får en liknande känsla som vid amning tack vare den extra breda läppkontakten NUK Anti-Colic AIR SYSTEM förhindrar barnet att svälja luft. Dinappen i storlek 1 är ideal för bebisar mellan 0-6 månader. Hålningen M är mellanfin och ämnad för mjölknäring. Den extra breda flaskhalsen gör det enkelt att fylla på och rengöra flaskan. Flaskan är lätt att greppa och den står säkert.

NUK Napp silikon
    När bebisar rör på huvudet och försöker greppa tag i saker är det en viktig del av det dagliga träningsprogrammet. Detta för att musklar ska byggas i armar, ben, rygg och i ansiktet. Samspelet mellan en rörlig tunga, kraftiga käkmuskler och en riktigt formad gom är en viktig förutsättning för en hälsosam, störningsfri andning och näringsupptagning och senare även för språkutvecklingen. NUk Trendline Nappar: Alla NUK nappar har NUK Air System. Genom en ventil kan luften strömma fritt. Nappen håller sig mjuk och förhindrar risken för käkmissbildning. Silikon är ett gummielastiskt materialsom är särskillt mjukt, värmetåligt och smakneutralt. Fri från skadliga ämnen, kan kokas, är transparent, är fri från dofter och har en glatt yta. Alla fördelar som är viktiga för en drickpip.

    NUK fjärilskedja
    Fjärilskedjan är rolig att greppa, leka och rassla med. Fjärilskedjan har mjuka och hårda delar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Starter-Set Baby blå från födseln
219 kr