NUK Sports Cup kanin och katt 450 ml från 36 månader

NUK Sports Cup kanin och katt 450 ml från 36 månader


  • NUK Sports Cup katt och hund 450 ml från 36 månader

Pris
107 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A251738

NUK Sports Cup kanin och katt 450 ml från 36 månader
Vad gör barn helst av allt? Utforskar världen! Ju äldre de blir, desto hellre vill de ut och upptäcka sina egna krafter och talanger i lek och sport. Den här muggen är perfekt att ta med sig för att släcka törsten.

NUK kanin och katt Sports Cup 450 ml är perfekt att ta med för lek och sport. Praktisk Push-Pull-munstycke gör det enkelt att öppna och stänga. Gjord av transparent silikon som håller länge och är hygienisk samt enkel att rengöra i diskmaskinen. För att barnen ska kunna ha händerna fria medföljer det ett clip som man kan använda för att fästa den på till exempelvis ryggsäcken.

Muggen är gjord av robust BPA-fri polypropen (PP) och är kompatibel med alla andra artiklar från NUK First Choice. En bra lösning som törstsläckare för aktiva barn.

Produktdetaljer:
  • Design: pink
  • Motiv: kanin och katt
  • Flaskans material: Polypropylen
  • Material dinapp: silikon
  • Innehåll: 450 ml
  • Ålder: från 36 månader
  • Spillfritt Push-Pull-munstycke av silikon för att enkelt kunna öppna och stänga
  • Transparent

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Sports Cup kanin och katt 450 ml från 36 månader
107 kr
Toppmärken