NUK Set The Baby 2020
Pris
95 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produkter ur serien:NUK Nature Sense

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A299418

EAN: 4008600362487

NUK Set The Baby 2020
Texten har översatts automatiskt.
NUK Baby 2020 Edition: Välkommen till det nya decenniet!
Med den exklusiva Baby 2020 Edition, ett varmt välkomnande NUK till alla små nykomlingar i det nya decenniet. Det lekfulla motivet matchar varje söt outfit och alla spännande äventyr som det nya decenniet har i beredskap för våra små. Med premiumprodukterna i den begränsade NUK Baby Edition 2020 är unga och gamla perfekt förberedda för en spännande tid full av milstolpar och stunder av lycka.

NUK Nature Sense Baby Bottle
Vi kan inte ersätta Mother Nature - men vi kan ta henne som vår förebild. Därför har vi NUK gjort vårt uppdrag att komma ännu närmare naturen och har utvecklat den nya NUK Nature Sense babyflasken. Denna flaskas särdrag: spenens fina dricksöppningar har modellerats på moderns mjölkkanaler och gör den till en flaska med vilken ditt barn kan njuta av en välbekant drickande känsla och framför allt en naturlig flöde av dricka. Och det är precis vad vi är särskilt bekymrade över, för med en naturlig känsla under flaskmatning är övergången från amning vid bröst till flaskmatning mycket lätt och ett stort nöje för dig och ditt barn.

Modellerat efter moderns bröst - spenen från NUK Nature Sense-babyflaskan
Spenen av NUK Nature Sense-babyflaskan ligger så nära moderns bröst som aldrig tidigare ! Denna drickflaska är speciellt lämplig för mammor som inte kan amma, som kombinerar amning och flaskmatning eller som vill vänja barnet att dricka ur en flaska. Den extra breda och flexibla läppstödet på spenen gör att ditt barn kan ta på sig naturligt och den innovativa antikolikventilen tillåter bröstliknande drickning utan att stoppa, vilket hindrar ditt barn från att svälja luft. Spenens extra mjuka spets anpassar sig till munnen på ett mycket flexibelt sätt, liknar bröstvårtan. Detta gör det mycket lättare för ditt barn att säga adjö till bröstet och den innovativa dricksflaskan ger dig också NUK ett verkligt mervärde, för nu kan pappa stå upp på natten, ta över näring av dina avkommor och därmed ge dig några timmars värdefull sömn.

NUK Genius: alltid ett bra val
När du väljer en napp för ditt barn, litar många föräldrar på NUK Genius. Det tillgodoser ditt barns medfödda behov av att suga, lugna och trösta. Om din baby aktivt suger på nappen, stöder den den viktiga träningen av mun- och käke muskler och främjar därmed en sund oral utveckling. Dess käkvänliga NUK-form utvecklades med medverkan av medicinska experter och har kontinuerligt optimerats. Nu har det varit möjligt att ytterligare förbättra den ortodontiskt korrekta formen och därmed göra NUK Genius napp ännu mer tandvänlig.

Optimal justering
Den nya Genius är särskilt mjuk på den övre sidan av sugdelen och anpassar sig därför optimalt till ditt barns gom.

Mer frihet
Den extra platta sugdelen ger tungan ännu mer frihet och ger en naturlig sugande rörelse. Tack vare den smidigare övergången från spenhalsen till den sugande delen känns nappen särskilt bekant och naturlig för ditt barn.

Mindre tryck på käkar och tänder
Genius-spenens hals är ännu tunnare och smalare för att minska trycket på käken och tänderna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, koktålig, luktfri, transparent och har en slät yta.

NUK Genius - napp för en hälsosam helhetsutveckling.

produktinformation:
  • NUK Nature Sense Babyflaska
  • NUK Genius: alltid ett bra val
  • Baserat på moderns bröst - Spenen av NUK Nature Sense baby flaska
  • Optimal justering
  • Mer frihet
  • Mindre tryck på käkar och tänder
Leveransomfattning:
  • 1x NUK Genius silikonfodral, 0-6 månader
  • 1x NUK Nature Sense Babyflaska gjord av polypropen (PP), 150 ml innehåll, 0-6 månader S (extra fin perforerad = för bröstmjölk, te, vatten)

Tillbehör

Pris
199 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Set The Baby 2020
95 kr