NUK Pacifier Free style Night silikon storlek 2 grön / blå 4 stycken från den sjätte månaden

NUK Pacifier Free style Night silikon storlek 2 grön / blå 4 stycken från den sjätte månaden


Variant:
 • NUK Pacifier Free style Night silikon storlek 2 grön / blå 4 stycken från den sjätte månaden
 • NUK Pacifier Free style Night silikon storlek 2 lila / rosa 4 stycken från den sjätte månaden

Pris
168 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A291551

NUK Pacifier Free style Night silikon storlek 2 grön / blå 4 stycken från den sjätte månaden
Texten har översatts automatiskt.
Den nya NUK Free-stil silikon napp: modellerad på kvinnliga bröst vid amning.

För våra små finns det många spännande äventyr att upptäcka dag efter dag. Napp är en pålitlig vän som ger barnet en känsla av trygghet och lugnar det. Oavsett om konstiga ansikten, konstiga ljud eller konstiga omgivningar har oroat den lilla, kommer den välkända och instinktiva sugningen till nappen snabbt att slappna av honom igen.

För att optimera denna feel-good-faktor ytterligare, uppfinnaren av det ortodontiskt korrekta napp har NUK nu gjort originalformen ännu bättre. Den är modellerad på det kvinnliga bröstet när hon ammar, vilket passar perfekt i munnen när barnet suger till det. Det här sällskapets speciella egenskap: det är särskilt tunt och smalt för att minska trycket på tänderna och käken. Den platta sugande delen och den släta undersidan säkerställer en behaglig munkänsla och ger tungan gott om utrymme för den naturliga sugande rörelsen. NUK Dummies anpassar sig perfekt till barnets smak och accepteras därför av barn särskilt snabbt *. De ger avkoppling för spädbarn och deras föräldrar.

Rekommenderas av experter: De nya NUK-mjukarna lindrar som aldrig förr. NUK en lugn som är nära naturen och lämplig för käken. Genom vidareutvecklingen av den ortodontiska NUK Originalformen enligt de senaste medicinska fynden, lugnar den nya NUK-lugnen bättre än någonsin tidigare, eftersom tack vare den välkända formen accepterar även ammade barn detta lugnande. Ammande mödrar har bekräftat att NUK-nappen inte försämrar amningen *. Så det ger lite tid för avkoppling och lugn även för nyligen födda mammor.

Dessutom orsakar NUK-napp inte oriktiga tänder och käkar. Detta säkerställs av den smala, platta och tunna sugande delen. Det minimerar trycket på små tänder och käkar och lämnar tungan tillräckligt med utrymme för den naturliga sugande handlingen. Ytterligare en anledning till att den nya NUK-nappen uppskattas och rekommenderas av både barnmorskor, barnläkare och tandläkare.

Testresultaten talar också tydligt för det nya napp: 100% ** av de undersökta ortodontisterna bekräftade att det nya NUK-napp orsakar ingen feljustering i käk eller tand, 95% * av bebisar accepterar NUK-napp, 90% * av mödrar rekommenderar det till andra och 92% * av ammande mödrar bekräftar att den nya NUK-nappen inte försämrar amningen.

Hållbarhet för kärlek: NUK-napp med återanvändbar förpackning.

Hållbarhet är en prioriterad NUK för oss. NUK vill ge föräldrarna möjlighet att fortsätta använda förpackningen efter att ha packat upp istället för att kasta bort den. Varje NUK-napp kommer nu i en robust, återanvändbar låda som håller nappen ren och skyddar den - en idealisk lösning för att hålla barnets favoritpartner rena och torra när de är ute och går.

NUK Free stil silikon soother är särskilt skonsam mot barnets hud.

NUK Free-stil napp kan övertyga inte bara genom dess kärleksfullt valda motiv och färger. Denna napp är också särskilt skonsam mot barnets mjuka hud tack vare de stora ventilationsöppningarna och mindre kontaktyta. Nappens platta knapp har en integrerad, diskret ring och är lätt att greppa även för de minsta händerna. Det klara silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, kokt, luktfri, transparent och har en slät yta.

Alla NUK-nappar har NUK Air System. Genom en ventil kan luften slippa ut från den sugande delen. Detta håller den fin och mjuk och lindrar käken.

* Oberoende marknadsundersökningar, 307 mödrar, Tyskland 2017
** Oberoende marknadsundersökningar, 50 tandläkare, 50 barnläkare och 50 barnmorskor (representativt urval), Tyskland 2017 - NUK Gratis stil Natt: NUK Soother med lätt effekt.

NUK Upplysta napp hjälper barnet att hitta sin väg enkelt till drömmarnas land. Tack vare ett lysande material som är ofarligt för spädbarn, strålar de ut en mjuk glöd i mörkret och kan därför hittas snabbt och enkelt på natten.

produktinformation:
 • Förbättrad NUK Originalform - modellerad på det kvinnliga bröstet vid amning, vilket passar perfekt i munnen när barnet suger till det
 • Tunn och smal spenahals minskar trycket på käken och tänderna
 • Flat sugande del och slät undersida - för en trevlig munkänsla och gott om utrymme för den naturliga sugande rörelsen
 • Robust, återanvändbar transportbox
Tekniska detaljer :
 • Storlek: 2 från 6: e månaden (6 - 18 månader)
 • Serie: Gratis stil
 • Fri från BPA
 • Material: silikon
 • 4 stycken per förpackning

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Pacifier Free style Night silikon storlek 2 grön / blå 4 stycken från den sjätte månaden
168 kr