NUK Nappband raket, med klämma

NUK Nappband raket, med klämmaPris
119 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A304162

EAN: 4008600372660

NUK Nappband raket, med klämma
Texten har översatts automatiskt.
Håll dig lycklig, små! En NUK-napprem hjälper till att förhindra att tårar flyter. Eftersom det håller den älskade napp där den hör hemma. Med ett enkelt n-enhands-klick fäster du det på ditt barns kläder. Det säger sig självt att det passar perfekt med NUK-nappens design och har varken skarpa hörn eller grova kanter. Ringen av flexibel silikon gör att NUK-nappbandet kan fästas säkert på nappar med och utan ring. NUK-nappbandet har ett robust textilband och övertygar med sin dubbla funktion.

Produktdetaljer:
  • För alla nappar med och utan ring
  • Fästring med dubbel funktion i flexibel silikon
  • Enkelt att fästa på grund av enhandsclipsystem
  • Motivknapp i högkvalitativ Tritan
  • Robust textilrem av mjukt material
  • BPA-fri

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Nappband raket, med klämma
NUK Nappband raket, med klämma
119 kr